Ορίζεται ο αγώνας Απόλλων Πόντου-Ολυμπιακός Βόλου!

Απαλλαγή για τους «ερυθρόλευκους» στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της SL2-FL

Τα συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης που παρουσίασαν μαζικά οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου μία ημέρα πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου εμπόδισαν τους «ερυθρόλευκους» να παραταχθούν κανονικά στο γήπεδο του ΒΑΤΑΝ, ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να το πράξουν, αφού αύριο Τετάρτη 09/06 αναμένεται να οριστεί εκ νέου το παιχνίδι!

Συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της SL2-FL ανακοίνωσε την απόφασή του μετά την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών από τον Ολυμπιακό Βόλου με βεβαιώσεις από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Έτσι, σύμφωνα με αυτήν: «Απαλλάσσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική πράξη της μη τέλεσης αγώνα με την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου (13η αγωνιστική)».

Έτσι, με τον ορισμό να γίνεται αύριο Τετάρτη, ο Ολυμπιακός Βόλου θα μάθει πότε θα δώσει το εξ αναβολής παιχνίδι, ενώ προετοιμάζεται για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου για τη 16η αγωνιστική της Football League, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό. Παρά τη διαφαινόμενη αναδιάρθρωση, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι… σίγουροι, οπότε έχουν ως στόχο και πάλι το θετικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τους απόντες, δύσκολα θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή, Βασίλη Βούζα, οι τραυματίες Γραικός και Παπακώστας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.