Ως μεγάλη ομάδα οφείλει να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση

Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα και ως τέτοια οφείλει να ξεπερνά κάθε δυσκολία που παρουσιάζεται και να επικεντρώνεται στην επόμενη μέρα. Τα πρώτα, δύσκολα σ’ αυτές τις περιπτώσεις 24ωρα, πέρασαν για τους κυανόλευκους μετά την ήττα από τον Ρήγα Φεραίο, που έφερε κατήφεια σε παίκτες, αλλά και κόσμο, και πλέον η ομάδα προετοιμάζεται να παίξει στον «τελικό» με τον Α.Ο. Σελλάνων, όπου οποιαδήποτε άλλη συγκομιδή εκτός από το τρίποντο θα είναι καταστροφική και θα πυκνώσει τα μαύρα σύννεφα πάνω από το στρατόπεδο της ομάδας με απροσδιόριστες συνέπειες.

Η διοίκηση αρκέστηκε σε κάποιες αυστηρές ομιλίες προς τους παίκτες, για να καταλάβουν πού βρίσκονται και τι απαιτήσεις υπάρχουν απ’ αυτούς, αφού μία από τις ερμηνείες που δόθηκε για την κακή -με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους- εμφάνιση μετά το γκολ που δέχτηκαν οι Βολιώτες, είναι ότι δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος μίας πιθανής αποτυχίας μπροστά στον κόσμο κι αφού το παιχνίδι είχε πάρει δυσμενή τροπή. Ασφαλώς, αν το άγχος λύγισε τους κυανόλευκους μετά το 23’ και δεν είχαν πλέον καθαρό μυαλό σε πολλές φάσεις μέσα στον αγώνα, τότε θα πρέπει όλοι όσοι κληθούν να αγωνιστούν στο Προάστιο της Καρδίτσας να γνωρίζουν ότι αυτή η πίεση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και οφείλουν να βρουν τρόπο να τη διαχειριστούν και να ζουν μ’ αυτήν από δω και πέρα μ’ αυτή.

Φυσικά, σ’ αυτό ευθύνη έχει και η τεχνική ηγεσία, που εκτός από το ποδοσφαιρικό κομμάτι πρέπει να εστιάσει και στο ψυχολογικό, κάνοντας σαφές στους παίκτες ότι πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και πως πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς για το διπλό την Κυριακή.

Ασφαλώς, αυτό ισχύει και για τους ίδιους τους προπονητές της Νίκης, αφού στην πλειονότητα του κόσμου δεν άρεσε καθόλου η δήλωση του Φάντζιο Μπούις, που έριξε για την ήττα από τον Ρήγα όλο το φταίξιμο στη διαιτησία. Ο Θεοχάρης μπορεί να θέλησε σε αρκετές περιπτώσεις να παίξει με τα νεύρα των παικτών και του κόσμου, αλλά σίγουρα το πρώτο που πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν δηλαδή η ομάδα είχε απόδοση κάτω του μετρίου για μεγάλο διάστημα, είναι η αυτοκριτική, γιατί αλλιώς υπάρχει αποπροσανατολισμός και βλέποντας το δέντρο, χάνεις το δάσος.

Στη διοίκηση πάντως εξακολουθούν να ασχολούνται λεπτομερώς με τη διαιτησία του Βολιώτη ρέφερι την Κυριακή και πέρα από το έγγραφο αίτημα για εξαίρεση διαιτητών της ΕΠΣΘ στους αγώνες της Νίκης με άλλες ομάδες της Μαγνησίας, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και μία… επικοινωνιακή παρέμβαση μέσα από το επίσημο σάιτ.

Εκδρομή του Blue Club στα Σέλλανα
Παρότι είναι ακόμη νωρίς, η Νίκη βρίσκεται σε ένα πολύ κομβικό σημείο και οι οργανωμένοι δείχνουν την πρόθεσή τους να είναι δίπλα στην ομάδα. Έτσι λοιπόν το Blue Club 1985 Π. Ντοκούζης Θύρα 3 ανακοίνωσε ότι διοργανώνει εκδρομή για το παιχνίδι με τα Σέλλανα στο Προάστιο Καρδίτσας και οι εγγραφές θα γίνονται έως το βράδυ της Παρασκευής 6/10.

Αισιοδοξία ότι παίζει με Αχιλλέα ο Σούσκιν
Ο Ιορδανίδης, που έχει θλάση στον δικέφαλο, μαζί με τον Σούσκιν, που δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του, θα είναι οι σίγουροι απόντες την Κυριακή, ενώ για τον Ρώσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το ματς της 3ης μέρας με τον Αχιλλέα Φαρσάλων κι έτσι ένα ακόμη πρόβλημα δείχνει ότι οδεύει προς την οριστική λύση του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.