Ως την επόμενη βδομάδα θέλουν να τελειώσει το θέμα με τον ΑΦΜ της Τριγλίας στον Ηρακλή

Με προσεκτικές αλλά συγχρόνως ταχείες κινήσεις οργανώνουν στον Ηρακλή την επόμενη ημέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και συγκεκριμένα την προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία με τον Στράτο Ευγενίου και τον ΠΟ Τρίγλιας για τη μετονομασία της ομάδας.

Οι παράγοντες που βρίσκονται στην επιτροπή παρουσιάζονται μέχρι στιγμής περισσότερο «διαβασμένοι» και… σοφοί από τα «παθήματα» των προηγούμενων ετών, δε διαρρέουν τίποτα, αποφεύγουν όσο γίνεται τις δημόσιες τοποθετήσεις και προτιμούν όλο αυτό το διάστημα να επικεντρωθούν στους τομείς αρμοδιότητάς τους.

 

Αλλοι στη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για την… επανεκκίνηση της ομάδας, άλλοι στην προσέλκυση και προσέγγιση όσο γίνεται περισσότερων επιφανών Ηρακληδέων και φυσικά στη νομική και οικονομική θωράκιση της νέας ΠΑΕ που θα δημιουργηθεί, έτσι ώστε να μην αναβιώσουν τα χρέη του παρελθόντος. Ειδικά στο τελευταίο κομμάτι οι επαφές είναι σχεδόν καθημερινές.

Οσον αφορά το οικονομικό σκέλος εκτιμάται από τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά στη νέα προσπάθεια ότι κάθε άλλο παρά ανέφικτη είναι η συγκέντρωση ενός εξαψήφιου αριθμού χρημάτων από την συνδρομή πολλών Ηρακληδέων.

Στο συγκεκριμένο θέμα ενεργό ρόλο έχει και ο Θεόδωρος Καράογλου που προσπαθεί να «ενεργοποιήσει» προσωπικές του γνωριμίες, για να βοηθήσουν οικονομικά στο νέο εγχείρημα. Σε κάθε περίπτωση αυτό που λένε στο Κατσάνειο είναι ότι το θέμα με την μετονομασία και το ΑΦΜ πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την επόμενη εβδομάδα και να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση, αναβολή ή δεύτερη σκέψη.

πηγή: metrosport.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.