Όσο κερδίζει ελπίζει ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

To 2/2 έκανε στην έδρα του ο Διαγόρας Στεφανοβικείου στις τελευταίες ισάριθμες αγωνιστικές, οπότε διατήρησε ανέπαφες τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή στην κατηγορία. Έτσι, οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου προετοιμάζονται για τον αγώνα του Σαββάτου και της 22ης αγωνιστικής, εκτός έδρας αυτή τη φορά, με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου.

Η ομάδα του Νομού Τρικάλων δείχνει έτοιμη για… υποβιβασμό, ωστόσο παραμένει ένας επικίνδυνος αντίπαλος και οι παίκτες του Διαγόρα καλούνται για μία ακόμη αγωνιστική να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί προκειμένου να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο από την επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Άλλωστε ο τεχνικός της ομάδας είχε τονίσει μετά την εκτός έδρας ήττα από τα Σέλλανα ότι αν ο Διαγόρας Στεφανοβικείου κάνει αυτό που πρέπει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μπορεί να αποφύγει τα χειρότερα.

Βέβαια το απουσιολόγιο του Στέλιου Αρσένου δεν είναι για μία ακόμη αγωνιστική λευκό, καθώς υπάρχουν ακόμη προβλήματα. Ο Κουτσιρίμπας μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του στην προπόνηση δεν είναι 100% έτοιμος και παραμένει αμφίβολος, ενώ ο Γιαουπλάρι αισθάνεται πιο καλά, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να προσφέρει ως βασικός. Από την άλλη ο Σπαθής έχει ξεκινήσει προπονήσεις όπως και ο Καραμανλής, που θα απουσιάσει όμως μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, όπως και ο Καλύβας.

Με νίκη πάντως ο Διαγόρας Στεφανοβικείου θα αφήσει έξι βαθμούς πίσω του τον Διγενή Νεοχωρίου. Οπότε η κατάκτηση των τριών βαθμών μοιάζει ακόμη περισσότερο επιτακτική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.