Όσο συνεχίζει, ελπίζει ο ΟΥΚ Βόλου…

Στον Άλιμο για το παιχνίδι με τον Υδραϊκό

Δεν έχουν πάει καλά τα πράγματα έως τώρα για την ομάδα του ΟΥΚ Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, έχοντας γνωρίσει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να παραμένει ουραγός στη βαθμολογία και να έχει μπροστά του αύριο Τετάρτη το εκτός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο τον Υδραϊκό.

Ο Υδραϊκός από την άλλη έχει έξι βαθμούς και ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον σε σχέση με τους Βολιώτες, που καλούνται να κάνουν την υπέρβαση προκειμένου να διεκδικήσουν με περισσότερες αξιώσεις από εδώ και πέρα τα αποτελέσματα που θα κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, καθώς είχε αναβληθεί αρχικά, μιας και στον Υδραϊκό είχαν καταγραφεί κρούσματα κορωνοϊού, ενώ η ΚΟΕ ανακοίνωσε και τους διαιτητές, με τους Ανέστη Κωνσταντινίδη και Στέφανο Βόσικα να διευθύνουν τον αγώνα.

Ο ΟΥΚ καλείται λοιπόν να δείξει τα δόντια του, με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Βενετόπουλο να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, ενώ συνεχίζεται εντατικά η προσπάθεια προκειμένου και οι νεοαποκτηθέντες Χάλλαμ και Αράγια να προσαρμοστούν στο 100% των απαιτήσεων της ομάδας. Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα πάντως έως τώρα, τόσο ο Αμερικανός όσο και ο Αυστραλός έχουν δείξει δείγματα των δυνατοτήτων τους και είναι σε θέση να αποτελέσουν τους ακρογωνιαίους λίθους της βολιώτικης προσπάθειας από εδώ και πέρα. Εξάλλου, ο ΟΥΚ αναμένεται να είναι πλήρης για το σημερινό παιχνίδι, ταξιδεύοντας αυθημερόν για την Αττική.

Η βαθμολογία εξάλλου, στον Β’ Όμιλο όπου βρίσκεται ο ΟΥΚ έχει ως εξής:

  1. ΝΟ Βουλιαγμένης 12
  2. Πανιώνιος 12
  3. Υδραϊκός 6
  4. ΓΣ Περιστερίου 6
  5. Παναθηναϊκός 6
  6. ΝΟ Χανίων 3
  7. ΟΥΚ Βόλου 0
  8. ΝΟ Χίου 0

Η επόμενη (5η) αγωνιστική του πρωταθλήματος, είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου, με τον ΟΥΚ Βόλου ν’ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΓΣ Περιστερίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.