Όταν κινδύνεψε να πεθάνει o Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό στην Κρήτη, όπου ο Έλληνας τενίστας πήγε να χάσει τη ζωή του. Ο Τσιτσιπάς, μετά την κατάκτηση του τίτλου στο διπλό στο τουρνουά του Ακαπούλκο, περνάει κάποιες στιγμές χαλάρωσης.

Το No5 της παγκόσμιας κατάταξης επέλεξε να πάει στο Μαλιμπού και το tweet που έκανε από εκεί προκάλεσε θύελλά αντιδράσεων.

Ο πατέρας του, Απόστολος σε συνέντευξη του στα «Παραπολυτικά» μίλησε για τα πράγματα που γράψει ο γιος του στο Twitter, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό στην Κρήτη, όπου ο γιος του πήγε να χάσει τη ζωή του.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, σε ερώτηση για το αν έχει περάσει κάποια δύσκολη στιγμή μαζί με τον Στέφανο, απάντησε: «Όταν κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του κάποια στιγμή που κολυμπούσε, πριν από πέντε χρόνια, στην Κρήτη και βρεθήκαμε όλοι μαζί εκεί. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε υγιείς. Αυτό που προσπαθούμε κάθε φορά είναι να μπορέσουμε να βγάλουμε ό,τι δύναμη έχουμε μέσα μας, για να πετύχει αυτά που θέλουμε, γιατί έχουμε μια αποστολή. Προσπαθούμε να βγάλουμε ό,τι δυνάμεις έχουμε».

Όσα για τα ποσταρίσματα του γιου του στο Twitter, σχολίασε: «Δεν ασχολούμαι. Εγώ δεν έχω καν Twitter. Δεν υπάρχει λόγος ο κόσμος να επιτίθεται, γιατί αυτή είναι η ζωή ενός αθλητή. Δεν είναι μόνος του, είναι σε ένα σύστημα μέσα. Το σύστημα προσπαθεί πάντα να τον κάνει να κάνει πράγματα που πολλές φορές δεν εκφράζουν τον ίδιο. Είναι μέρος της δουλειάς αυτό. Ο Στέφανος είναι ένας ταπεινός άνθρωπος και ένα κανονικό παιδί. Παιδί της διπλανής πόρτας».

Όσο για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία, ανέφερε: «Καλό είναι να μην πολεμάει ο κόσμος. Ολος ο κόσμος είναι προβληματισμένος, γιατί πάντα όταν υπάρχει πόλεμος είναι τεράστιος ο προβληματισμός, και ειδικά όταν ο πόλεμος είναι στην Ευρώπη, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να γίνονται αυτά τα πράγματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.