Όταν ο Φεντερίκο Μακέντα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε Αργυρό (βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας 1-0 σε επεισοδιακό τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας πως έχει επιστρέψει για τα καλά. Με Κωνσταντίνο Αργυρό και Ελένη Φουρέιρα το γλέντι των «πράσινων».

Ένας τελικός ο οποίος τα είχε… όλα, διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου (21/5) στο ΟΑΚΑ, σηματοδοτώντας την επιστροφή του Παναθηναϊκού στους τίτλους. Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που το τελευταίο διάστημα παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, έκαναν πράξη αυτό που δήλωναν όλες τις ημέρες πριν τον τελικό. Ήταν… τρελοί για το τρόπαιο και το πήραν, για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια.

Ένα διάστημα τεράστιο όταν μιλάμε για ένα κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα, το «τριφύλλι» είναι μακριά από τα πρωταθλήματα τα τελευταία 12 χρόνια, γεγονός που επίσης συνιστά μεγάλο διάστημα αποχής. Παρόλα αυτά, η επιστροφή στην Ευρώπη είναι ένα πρώτο βήμα για να βρεθούν ξανά οι «πράσινοι» στο γνωστό στάτους τους. Έστω και από τον Γ’ προκριματικό του Europa Conference League.

Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κατάφερε να γλιτώσει έναν γύρο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα συμμετάσχει, κάτι που δεν ισχύει για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στο τέλος… τα έχασε όλα, παρότι τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι ποδοσφαιριστές του, τα στελέχη της ομάδας και φυσικά ο κόσμος είχαν κάθε δικαίωμα, πλέον, να γιορτάσουν αυτή την πρώτη επιτυχία μετά από οκτώ χρόνια «ξηρασίας». Έτσι, Παναθηναϊκός και… κούπα βρέθηκαν πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο.

Ο γνωστός τραγουδιστής καλωσόρισε τους Κυπελλούχους, όντας κι ο ίδιος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, κι ανέβασε στην πίστα στον Δημήτρη Κουρμπέλη με το τρόπαιο.

Ακολούθησαν κι άλλες αφιερώσεις, συνθήματα ενώ δεν έλειψαν και τα… ζεϊμπέκικα, με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να δίνει «ρέστα».

Το αποκορύφωμα της βραδιάς, ωστόσο, ήταν όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε το μικρόφωνο στον Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός στράικερ του Παναθηναϊκού ερμήνευσε το «Τι να το κάνω;», του Κωνσταντίνου Αργυρού, στα ελληνικά και με πολύ καλή… τραγουδιστική επίδοση, προκαλώντας πανδαιμόνιο στο μαγαζί, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.