Όταν ο Φλίγκος ξεκίνησε ξανά… «φουριόζος»

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Φλίγκος, έχει ενθουσιάσει τον κόσμο των ερυθρολεύκων, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα, στις πρώτες τέσσερις συμμετοχές του, με την νέα του ομάδα, σκοράροντας, μάλιστα, ανά παιχνίδι, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που το πραγματοποιεί.

Ο ποδοσφαιριστής από την Γαστούνη Ηλείας, την σεζόν 2013-14, ένα χρόνο μετά το πέρασμά του από την Νίκη Βόλου, μεταγράφηκε στην ομάδα του Παναιγιάλειου, που αγωνιζόταν τότε στον Νότιο Όμιλο της FootballLeague, έχοντας, μάλιστα, ως αντίπαλο τον πρωταθλητή, εκείνη την χρονιά στον όμιλο, Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Φλίγκος, τις τρεις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Αιγίου στο πρωτάθλημα, πήρε φανέλα βασικού και κατάφερε να σκοράρει και στα τρία παιχνίδια! Συγκεκριμένα, την πρώτη αγωνιστική σκόραρε στην έδρα του Αχαρναϊκού (0-1), την δεύτερη στο γήπεδο του Αιγίου, με αντίπαλο τον Βύζαντα (2-0) και την τρίτη στο γήπεδο της Γλυφάδας (0-2). Εκείνη την χρονιά, ο Κώστας Φλίγκος, με τη φανέλα του Παναιγιάλειου σκόραρε συνολικά οχτώ φορές, «σερβίροντας», μάλιστα, ακόμα ένα γκολ.

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν φέτος θα καταφέρει να συνεχίσει το σερί του ακόμα περισσότερο και μέχρι πού θα σταματήσει να «γράφει» το… «κοντέρ των τερμάτων» του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.