Όταν ο Μαχαιρίτσας μίλαγε για την αγαπημένη του Νίκη Βόλου (βίντεο)

Οι τελευταίες του δηλώσεις για Νίκη και Ολυμπιακό

Λάτρης του ποδοσφαίρου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, δηλωμένος οπαδός της Νίκης Βόλου, όποτε του δινόταν η ευκαιρία, δεν έλειπε από το γήπεδο. Κι όταν ακόμη έλειπε, ένα τραγούδι του, το «Ψυχή Βαθιά» συντρόφευε τους φιλάθλους της ομάδας στους αγώνες της.

YouTube player

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς αφήνοντας κληρονομικά σπουδαία τραγούδια, τα οποία έγραψε και τραγούδησε. Μελωδίες και στιχάκια που θα συνοδεύουν τα μοναχικά βράδια, αλλά και τις γιορτές της παρέας.
Όλοι γνωρίζουν την αγάπη του Μαχαιρίτσα για τον αθλητισμό, συχνά πυκνά εμφανιζόταν στα γήπεδα για να παρακολουθήσει παιχνίδια του Παναθηναϊκού, της εθνικής Ελλάδας και της Νίκης Βόλου.

Το 2012 σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» είχε αποκαλύψει πως έγινε Νίκη Βόλου, αλλά και… Γουέστ Χαμ!
«Από τη στιγμή που ήμουν Νίκη Βόλου δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ Ολυμπιακός. Αφού τους έβλεπα και έβγαζα… σπυριά. Να σκεφτείς ότι ο πατέρας μου ήταν Ολυμπιακός και για να με κάνει… ομοϊδεάτη του με πήγε σε ένα παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Και εγώ έγινα Γουέστ Χαμ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Μπόμπι Μουρ, με τα ξανθά του τα μαλλιά. Ηταν σαν Θεός για μένα τότε, σαν Άγγελος».

YouTube player

Οι τελευταίες του δηλώσεις για Νίκη και Ολυμπιακό
Με αφορμή τις δυο συναυλίες τους που έδωσε πριν λίγες ημέρες στην Καλαμάτα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας όταν η κουβέντα περιστράφηκε στα ποδοσφαιρικά, σχολίαζε για την παρουσία των ομάδων του Βόλου και της Καλαμάτας, με τον γνωστό τραγουδοποιό να ρίχνει απίστευτη ατάκα όταν έμαθε ότι η “Μαύρη Θύελλα” αντιμετώπιζε την Κ19 του ΝΠΣ Βόλου, της ομάδας του Αχιλλέα Μπέου, σε φιλικό.
«Αυτός μας κατέστρεψε. Πάνε οι ομάδες που αγαπούσαμε από παιδιά. Εγώ ήμουνα με τη Νίκη, ο άλλος ήταν με τον Ολυμπιακό. Τι Βόλος; Δεν θέλουμε. Θέλουμε Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό Βόλου!», κατέληξε γελώντας.

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.