Όταν το Magnesiasports έγραφε για τη μουρμούρα περί Αμπασκάλ…

Απόλυτα προβλέψιμη ήταν η απομάκρυνση του Γκιγέρμο Αμπασκάλ από την τεχνική ηγεσία του ΝΠΣ Βόλος, αφού τα αρνητικά αποτελέσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, και η εξάδα απομακρυνόταν, όπως κατά συνέπεια και μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Αυτό γράφαμε στο «Magnesiasports» ήδη μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, για τον πολυδιαφημισμένο αρχικά προπονητή ως τον νεαρότερο που είχε την ομάδα του στην κορυφή (και ευρωπαϊκά δεν έλεγαν τότε κάποια δημοσιεύματα;) με την πολιτική της διοίκησης του ΝΠΣ Βόλος άλλωστε να μην έχει δείξει καμία σταθερότητα στο θέμα του προπονητή, από τότε που αποχώρησε ο Χουάν Φεράντο. Ο Σάκης Τσιώλης ακολούθησε για να φύγει πέντε εβδομάδες μετά την παρουσίασή του, ενώ ο Άνχελ Λόπεθ δεν πρόλαβε να μείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος του περσινού πρωταθλήματος.

Mετά τη 12η αγωνιστική λοιπόν, παρελθόν αποτελεί και ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, χωρίς ν’ αναφέρονται οι λόγοι στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, με τέσσερις νίκες (οι τρεις εντός), δύο ισοπαλίες εκτός έδρας και έξι ήττες (οι τέσσερις εντός).

Προβλέψιμη η στάση της διοίκησης του ΝΠΣ Βόλος λοιπόν που δεν έχει δείξει υπομονή όταν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά (το πώς την είχε γλιτώσει κάποια στιγμή ο Φεράντο είναι άξιο απορίας), και προβλεπόμενη η λύση της συνεργασίας με τον νεαρό Ισπανό τεχνικό. Όπως έγραφε πριν από μέρες και το «Μagnesiasports», ήδη από τις 21 Νοεμβρίου…

Δεν ανησυχεί ο Αμπασκάλ αλλά η μουρμούρα κάνει την εμφάνισή της

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.