Ούτε αδιάφορο, ούτε πρώτος στόχος το ματς του Κυπέλλου με ΝΠΣ για Ρήγα

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/2) η προετοιμασία του Ρήγα Φεραίου, ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, κόντρα στον ΝΠΣ, στο γήπεδο της Νεάπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (21/2, 14:30).

Στο στρατόπεδο της ομάδας του Βελεστίνου, σίγουρα, έχουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση σε… “δεύτερη μοίρα”, καθώς πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κι η παραμονή της στην κατηγορία, με κάθε παιχνίδι να είναι… “τελικός” για τον Ρήγα, βάσει της βαθμολογικής του θέσης. Από την άλλη, όμως, ένα ματς που κρίνει τη συμμετοχή σε έναν τελικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και αδιάφορο. Έτσι, στη σκέψη των παικτών – προπονητών του Ρήγα, Αλεξίου και Σπαθή, είναι η εντεκάδα που θα παρατάξουν στο παιχνίδι, κόντρα στον ΝΠΣ, να αποτελείται από μερικούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει φέτος αρκετό χρόνο συμμετοχής, αλλά και από κάποιους βασικούς, προκειμένου ο Ρήγας να παρουσιαστεί στη Νεάπολη, όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικός.

Η τελευταία προπόνηση, πριν το παιχνίδι, περιλάμβανε τακτική και ταχύτητες, σε μία προπόνηση – προετοιμασία για μία αναμέτρηση υψηλής δυσκολίας, όπως αυτή που έρχεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή θα βρεθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ της ομάδας του Βελεστίνου. Η τελική 18αδα θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η 21μελης αποστολή: Παπαγιάννης, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Ράπτης, Κυριάκος, Σπαθής, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Μπόρας, Χατζησταμάτης, Νασιακόπουλος, Τσελεπής, Παπαγεωργίου, Τζοβάρας, Τσιώλης, Παπακώστας, Σουγκάρης, Γεωργατζής, Μπομπότης, Μπακάλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.