Ούτε και τώρα το πρώτο τρίποντο, ισόπαλος ο Βόλος 2004 με τον Πήγασο

Δεν τα κατάφερε ο Α.Σ. Βόλος 2004 να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών, αφού έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τον Πήγασο Θριασίου στο βοηθητικό του ΕΑΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Το παιχνίδι έγινε σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Παρά τις δυσκολίες οι γηπεδούχες είχαν πολύ καλή απόδοση κυρίως στο δεύτερο μέρος και έχασαν πολλές ευκαιρίες για την ανατροπή, αλλά στάθηκαν άτυχες και δεν πήραν αυτό που ήθελαν και άξιζαν.

Η σκληροτράχηλη ομάδα του Πηγάσου προηγήθηκε νωρίς στο σκορ και συγκεκριμένα στο 12’ με την Παβάλ, αλλά γενικότερα οι φιλοξενούμενες αγωνίστηκαν κυρίως αμυντικά, χωρίς να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες.

Η προσπάθεια του Α.Σ. Βόλος 2004 να ισοφαρίσει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δε στέφθηκε από επιτυχία, ενώ η επανάληψη ήταν ένας επιθετικός μονόλογος γα τις παίκτριες της  Έλενας Κουσκούνη και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 70′ με μακρινό σουτ της Κέκου, που κρέμασε την τερματοφύλακα του Πήγασου. Η μπάλα μάλιστα βρήκε πρώτα στο οριζόντιο, μετά στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Οι Βολιώτισσες προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα για την ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφεραν κι έτσι το 1-1 δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Στο 72′ αντικαταστάθηκε η αρχηγός Χρύσα Γάτσιου, λόγω τραυματισμού, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μη δείχνουν κάτι σοβαρό. Τις επόμενες μέρες θα γίνει μαγνητική, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

ΒΟΛΟΣ 2004: Μιχαλακάκη, Νικάκη (70′ Βαϊνοπούλου), Βέτσικα, Αβντόλι, Παπασακελλαρίου (88′ Κομνιώτη), Νεννέ, Ανδρέου, Γρηγοριάδη, Γάτσιου (76′ Τσελίκα), Κέκου, Γκέκα

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Ολυμπιάδα Υμηττού-Νεφέλες Κατερίνης 0-0
ΑΣ Βόλος 2004-Πήγασος Θριασίου 1-1
Αθηναϊκή Αγ. Δημ.-Αβαντίδες Χαλκίδας 2-3
Ρεπό: Απολλωνίδες Ερέτριας
Βαθμολογία

3η αγωνιστική
1. Νεφέλες Κατερίνης (4-2) 7
2. Αβαντίδες Χαλκίδας( 6-3) 6
3. Πήγασος Θριασίου (8-3) 4
4. Ολυμπιάδα Υμηττού (4-2) 4
5. Αθηναϊκή Αγ. Δημ. (4-4) 3
6. ΑΣ Βόλος 2004 (3-6) 1
7. Απολλωνίδες Ερέτριας (0-9) 0
*Ρεπό έκαναν Αβαντίδες Χαλκίδας, Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου και Απολλωνίδες Ερέτριας.
Επόμενη αγωνιστική(4η)
Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου-ΑΣ Βόλος 2004
Πήγασος Θριασίου-Ολυμπιάδα Υμηττού
Αβαντίδες Χαλκίδας-Απολλωνίδες Ερέτριας
Ρεπό: Νεφέλες Κατερίνης

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.