ΟΥΚ και ΟΕΑΝΑ Βόλου στην Πάτρα για τους αγώνες Κ13

Με τη συμμετοχή συνολικά 47 ομάδων, αρχίζει αύριο Πέμπτη (9/9) το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων (Κ13) της περιόδου 2020-21, με τους ΟΥΚ και ΟΕΑΝΑ Βόλου να ετοιμάζονται για την αγωνιστική τους δραστηριοποίηση.

Συγκεκριμένα, τα δύο βολιώτικα σύνολα έχουν τοποθετηθεί στον δεύτερο όμιλο Πατρών (δέκα συνολικά σε όλη τη χώρα) στο πλαίσιο της Α’ προκριματικής φάσης που ολοκληρώνεται την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

Στη Β’ Φάση (24-26 Σεπτεμβρίου), προκρίνονται συνολικά 27 ομάδες. Οι τρεις πρώτες από τους ομίλους των πέντε ομάδων και οι δύο πρώτες από τους Ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Η κλήρωση της Β’ Φάσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/9 (12:00- διαδικτυακά).

Στο πλαίσιο λοιπόν του Β’ ομίλου Πατρών, η αρχή γίνεται την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στις 19:30 με το παιχνίδι ΝΟ Καλαμάτας-ΟΥΚ Βόλου ενώ στις 20:45 ακολουθεί η αναμέτρηση ΝΑΟ Κέρκυρας-ΟΕΑΝΑ Βόλου.

Από εκεί και πέρα, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου η αγωνιστική δράση είναι διπλή. Στις 9 το πρωί έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση ΝΟ Καλαμάτας-ΟΕΑΝΑ Βόλου και στις 10:15 αυτή ανάμεσα σε ΝΑΟ Κέρκυρας και ΟΥΚ Βόλου. Το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί οι αναμετρήσεις ΝΑΟ Κέρκυραας-ΝΟ Καλαμάτας (17:00) και ΟΥΚ Βόλου-ΟΕΑΝΑ Βόλου (18:15). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.