Ούτε τώρα ήρθε η πρώτη νίκη για τον Διαγόρα, 0-0 με τον Οικονόμο

Ούτε και την 4η αγωνιστική ήρθε η πρώτη και πολυπόθητη νίκη για τον Διαγόρα. Η ομάδα του Στεφανοβικείου υποδέχθηκε στην έδρα της τον Οικονόμο Τσαριτσάνης έχοντας ως μόνο στόχο το τρίποντο, που ήταν σημαντικό και βαθμολογικά και ψυχολογικά.  Ωστόσο οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα έμειναν στο 0-0 με τους αντιπάλους τους  και πήραν μόνο το δεύτερο βαθμό, τον οποίον πρόσθεσαν σε αυτόν της πρεμιέρας από την ισοπαλία με τα Μετέωρα.

Στο πρώτο ημίωρο ο Διαγόρας έχει δύο κεφαλιές του Σπαθή που πέρασαν άουτ  σε ένα παιχνίδι νευρικό και με πολλές μονομαχίες. Στο 31’ το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Σπύρου Καραπλιάγκου έφυγε λίγο άουτ. Λίγο αργότερα Παπαγεωργίου βρήκε τον Αλαμάνη που έκανε την κεφαλιά,  η οποία πέρασε πάνω από την εστία, ενώ τελευταία φάση για τον Διαγόρα πριν την ανάπαυλα ήταν το σουτ  του Καραμπούζη που βρήκε τον Νούσια να  είναι σωστά τοποθετημένος.

Στο 51’ δόθηκε πέναλτι για ανατροπή του Καραπλιάγκου στον Μπαλογιάννη, αλλά ο Πρίφτης νίκησε τον παθόντα, που ανέλαβε να το εκτελέσει. Πάντως, οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την υπόδειξη ήταν έντονες.

Τέλος, στο 92’ ο Κουβελάς μετά από μπαλιά του Σπαθή βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά την ώρα που προσπαθούσε να τελειώσει τη φάση, αντίπαλος αμυντικός τον ανέκοψε την τελευταία στιγμή

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Πρίφτης, Καραμπούζης (69′ λ. τρ. Καλύβας), Σπαθής, Πρασσάς, Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Αλεξίου, Παπαγεωργίου (82′ Τανός), Ζιάκας, Αλαμάνης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Νούσιας, Δραγατσίκης, Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκου, Μπάμπης, Φλώρος, Αργύρης (90+4 Μουλτσιάς), Καραλούλης (90+2 Ντούφας), Μπαλογιάννης (85′ Γκαμπέτας), Τόλιος (87’ Χρυσοστόμου).

*με πληροφορίες από το Mousikovagoni

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.