Π. Μποτσιβάλης: “Αναβάλλω την πρώτη της ομάδας, αν δε βρούμε έδρα”

Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" Παναγιώτης Μποτσιβάλης.
Δύσκολο για ΕΑΚ, συζητά ακόμη για το Πανθεσσαλικό

Από τη μεγάλη και θερμή παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου χαρακτηρίστηκε η λαμπρή εκδήλωση της ομάδας στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου “Valis”, κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες της σεζόν 2016-17 και κάποια από τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε και το νέο επετειακό σήμα των 80 χρόνων και σηματοδοτήθηκε η έναρξη των επετειακών εκδηλώσεων.

ΦΑΝΕΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Θερμό χειροκρότημα επιφυλάχθηκε για τις μπασκετμπολίστριες Λία Σαρακατσάνη και Λαμπρινή Αγαγιώτου, που βραβεύτηκαν για τη μεγάλη τους επιτυχία να αναδειχθούν πρωταθλήτριες με την Εθνική μπάσκετ γυναικών κωφών στο Πανευρωπαϊκό.

Το γηπεδικό πάντως ήταν αυτό που απασχόλησε τους πάντες, με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη στην ομιλία του να κάνει λόγο για ενδεχόμενο αναβολής της πρώτης συγκέντρωσης του Ολυμπιακού Βόλου, αν δε βρεθεί έδρα, ενώ τόνισε ότι το ΕΑΚ έχει πρόβλημα με την αδειοδότησή του που λήγει τον προσεχή Οκτώβριο.

Η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα των ερυθρόλευκων είχε ως εξής: «Όπως βλέπετε παρουσιάσαμε τις στολές και ωραίες σκηνές, δυστυχώς όμως δεν έχουν αποκτήσει το σπίτι. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε γήπεδο, έχει μία ιστορία, μια βαριά φανέλα και πρέπει να παίξει σε ένα μεγάλο γήπεδο. Δύο είναι αυτά τα γήπεδα, το ΕΑΚ και το Πανθεσσαλικό. Δυστυχώς φτάσαμε στη σημερινή μέρα που θέλαμε να ανακοινώσουμε την έδρα, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό για πολλούς και διαφόρους λόγους. Το μεν ΑΕΚ έχει προβλήματα. Θα σας διαβάσω ένα προσύμφωνο, το οποίο δεν μπορούμε να τα υπογράψουμε και ν’ αναλάβουμε εμείς την αδειοδότηση του γηπέδου, η οποία λήγει τώρα τον Οκτώβριο. Στο παρελθόν ξαναπροσπάθησα για την αδειοδότηση, αλλά δεν το κατάφερα.

Άρα, δεν μπορούμε να παίξουμε σε καμία περίπτωση, αν δεν πάρουμε άδεια. Και σκεφτείτε τον Οκτώβριο να μείνουμε χωρίς γήπεδο. Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις με το Πανθεσσαλικό και ελπίζουμε μέσα στη βδομάδα να υπογράψουμε. Αν δεν μπορέσουμε να αποκτήσουμε σπίτι, θα αναγκαστώ να αναβάλω στις 18 του Ιούλη την πρώτη της ομάδας. Δε μου μένει άλλη λύση. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, αλλά χωρίς την έδρα μας δεν μπορώ να προχωρήσω. Θέλω ένα από τα δύο γήπεδα για βασική έδρα συν τη δεύτερη έδρα που πρέπει να δηλώσουμε. Στη συνέχεια ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Απ. Καψιώτης διάβασε το προσχέδιο του ιδιωτικού συμφωνητικού για το ΕΑΚ με τους όρους του Δήμου Βόλου, χωρίς όμως αναφέρεται το τίμημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.