Π.Μποτσιβάλης: Η ψυχολογία της ομάδας είναι μια χαρά. Να μην απογοητεύεται ο κόσμος.

στον Βόλος 98,6 μίλησε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης και της εξασφάλισης τριών βαθμών για τον Ολυμπιακό Βόλου, την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ο καθένας από την πλευρά του, θα κάνουν το κάθε τι δυνατό απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου Τρικάλων ο οποίος θα διεκδικήσει το καλύτερο. Μιχάλης Ζιώγας και Κώστας Μπράτσος, όλη την εβδομάδα δούλεψαν στον ψυχολογικό τομέα αλλά και στην διόρθωση των λαθών στην ανάπτυξη της ομάδας, όπου είχε τεράστιο θέμα ο Ολυμπιακός στο Βελούχι. Απών από την αναμέτρηση θα είναι ο Βαρούχας.

Π.Μποτσιβάλης: Η ψυχολογία της ομάδας είναι μια χαρά. Να μην απογοητεύεται ο κόσμος.

Μιλώντας στον Βόλος 98,6 ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης τόνισε ότι «είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε και να δώσουμε και θέαμα και αποτέλεσμα. Κατεβαίνουμε δυνατά. Σε ότι αφορά την ψυχολογία της ομάδας μετά την ήττα από το Βελούχι ο κ. Μποτσιβάλης δήλωσε πως «είναι μια χαρά». Φειδωλός ήταν στην απάντησή του όταν ερωτήθηκε που οφείλεται η κακή εμφάνιση της ομάδας την 1η αγωνιστική λέγοντας πως «Τα λύσαμε τα θέματα της κακής εμφάνισης, με τον κ. Ζιώγα. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Ο κόσμος πάντως δεν πρέπει να απογοητεύεται.»

Επιστρέφει στο ΕΑΚ για ένα διάστημα

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να κλείσει το Πανθεσσαλικό για διάστημα είκοσι ημερών, για λόγους συντήρησης του χλοοτάπητα, ο κ. Μποτσιβάλης επιβεβαίωσε ότι το θέμα υφίσταται και ότι ο Ολυμπιακός θα ζητήσει για τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια να αγωνιστεί στο ΕΑΚ που έχει οριστεί ως δεύτερη έδρα.
Αναφορικά με τους οργανωμένους ο κ. Μποτσιβάλης εξέφρασε την βεβαιότητά του
Τα πρόστιμα είναι τεράστια αν κάποιος ανάψει ένα καπνογόνο. Έχουν βαλθεί και να πάρουν λεφτά και να μας εξοντώσουν. Εμείς ζητήσαμε από τους οργανωμένους και θα τους μιλήσουμε και επί τόπου εκεί για να μην υπάρξουν τέτοια φαινόμενα. Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όχι μόνο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αλλά όλων των ομάδων.
Σχετικά με τον αριθμό εισιτηρίων διαρκείας που διατέθηκε, σχολίασε ότι «δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τα διαρκείας» ενώ στη συνέχεια κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα «γιατί χωρίς τον κόσμο δεν γίνεται τίποτα.»

ΣΦΟΒ: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών
Ανακοίνωση με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας. Όπως αναφέρεται: Φίλοι του Ολυμπιακού, η αγαπημένη μας ομάδα αύριο Κυριακή δίνει τον πρώτο της αγώνα στην έδρα μας. Για μας το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Ξεχνάμε το άτυχο αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών και με τη δική μας συμπαράσταση η ομάδα μας θα οδηγηθεί στις ανώτερες κατηγορίες.
Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος που αυτός είναι που δίνει την ώθηση και την πίστη. Ο Ολυμπιακός μας, η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα με τους περισσότερους φιλάθλους και οπαδούς, βάζει και φέτος το μεγάλο στοίχημα ότι θα είμαστε οι πρωταθλητές. Θα είμαστε κοντά στην ομάδα και στα δύσκολα και στα εύκολα.
Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ»

Τα εισιτήρια του αγώνα
Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Διγενή Νεοχωρίου:
Συγκεκριμένα:
-Γενική είσοδος: 10€
-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 15€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ, που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Παράλληλα με την έκδοση των εισιτηρίων του αγώνα, όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να προμηθεύονται και εισιτήρια διαρκείας στο εκδοτήριο του Σταδίου.
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.
Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.