Π. Μποτσιβάλης: «Πολύ πιο πάνω από πέντε στα πέντε οι απαιτήσεις μου»

Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" Παναγιώτης Μποτσιβάλης.

Το ότι μπήκε στα αποδυτήρια στον αγώνα με την Πύδνα, για να δώσει θάρρος και ψυχή στους παίκτες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είπε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, μιλώντας στον Σπορτ Φμ 89.5, ενώ πρόσθεσε πως θέλει πολύ περισσότερα από το πέντε στα πέντε που μπορεί να γίνει κόντρα στην Αμβρακία Κωστακιών.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε σχετικά: «Μετά την κλήρωση είχα πει ότι θέλω το πέντε στα πέντε στη αρχή. Τώρα είναι πολύ πιο πάνω οι απαιτήσεις μου. Πιστεύω ότι τώρα θα έχουμε εύκολα παιχνίδια μετά την Πύδνα. Βέβαια εύκολος δεν είναι κανένας αγώνας, αλλά εμείς έχουμε απαιτήσεις να πάρουμε όλα ματς».

Επίσης αναφέρθηκε:

Στο διπλό της Κυριακής: “Όταν δηλώσαμε ότι θέλουμε νίκες, δεν γνωρίζαμε ακόμη το πρόγραμμα. Είναι μεγάλη νίκη αυτή απέναντι στην Πύδνα, που είναι μια καλή ομάδα. Νιώθουμε σίγουροι ότι θα προχωρήσουμε μπροστά. Το να κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου μια ομάδα που είναι κι αυτή στις διεκδικήτριες είναι σημαντικό. Όλες τις ομάδες τις έχουμε στην αρχή εκτός έδρας. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες. Είναι μια καινούργια ομάδα, όλα έγιναν από το μηδέν. Σε κάθε αγώνα θα είμαστε καλύτεροι. Είμαστε μια οικογένεια, ένα σώμα μια ψυχή”.

Στο πριμ που έταξε: “Δε θέλω να ευλογούμε τα γένια μας. Ό,τι έχουμε υποσχεθεί το κάνουμε”

Στην παρουσία του κόσμου στο Κίτρος Πιερίας: «Παρόλο που μας υποχρέωσαν να κάνουμε δήλωση ότι θα φέρουμε συγκεκριμένα άτομα, τελικά το γήπεδο ήταν άδειο, γιατί έλεγαν ότι θα φέρουν 350 δικούς τους φιλάθλους και δεν έφεραν, χωρίς να μας αφήσουν εμάς να πάρουμε κι άλλους οπαδούς. Δεν ήταν δικό μας το θέμα. Όσα εισιτήρια μας έδιναν, τα παίρναμε. Περιμένουμε τον κόσμο και την Κυριακή αλλά και με τον Πιερικό, γιατί είναι κοντά η Κατερίνη και σε μιάμιση ώρα είσαι εκεί».

Στην κλήρωση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής με τον Απόλλωνα Λάρισας: «Εγώ δε θα φύγω από τις δηλώσεις που είχα κάνει ότι το ενδιαφέρον μου είναι μόνο για το πρωτάθλημα και επειδή έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ θα δώσουμε την ευκαιρία σε παιδιά που δεν έχουν την τύχη να παίξουν στο πρωτάθλημα, να αγωνιστούν σ’ αυτό το ματς κι ό,τι μπορέσουν ας πάρουν».

Στην αναμέτρηση με την Αμβρακία: «Εμείς το μυαλό μας το έχουμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Θέλουμε πάλι μία νίκη, αλλά και να προσφέρει θέαμα η ομάδα, γιατί έχουμε παίκτες πολύ καλούς, για να μας δώσουν πέρα από τη νίκη και θέαμα και έχει ο Θεός μετά. Έναν-έναν αγώνα πρέπει να δείχνουμε σοβαρότητα. Καλούμε βέβαια τον κόσμο να παραστεί. Στην Πύδνα δεν ακούγονταν τίποτε άλλο εκτός από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ήταν ένα πολύ ωραίο θέαμα για μας φυσικά κι όχι για τη γηπεδούχο ομάδα. Όλη η εικόνα των φιλάθλων ήταν πολύ καλή. Δε δημιούργησαν κανένα πρόβλημα και ο διοικητής της αστυνομίας μας έδωσε μετά το ματς συγχαρητήρια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.