Π. Νάσης: «Με τον Ολυμπιακό Β. δεν καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι στη Γ’ Εθνική»

Στο Pieriasport μίλησε ο Παναγιώτης Νάσης, που βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου ως προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας της Μαγνησίας.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, στις διαφορές με την ομάδα της Καλλονής στην οποία δούλευε πέρσι και στην παραμονή στο Βόλο, που του δίνει το δικαίωμα να βρίσκεται συχνότερα στην Κατερίνη και την οικογένεια του.

“Όταν το καλοκαίρι η ομάδα του Ολυμπιακού μου πρότεινε τη συνεργασία, δεν το σκέφτηκα και παρά πολύ, για να απαντήσω θετικά.

Είναι μια από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής με ”ειδικό βάρος”, όπως ο Πιερικός και κάποιες ακόμα. Η πολύ καλή οργάνωση και η οικονομική συνέπεια από τη μια και η ποιότητα των παικτών μας από την άλλη δημιουργούν όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια ομάδα που θέλει όχι απλώς να πρωταγωνιστήσει άλλα και να αλλάξει άμεσα κατηγορία.

Αν μη τι άλλο είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι, άνοδος στην επόμενη κατηγορία με καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε και τα δύο.

Φέτος σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια είμαι πολύ κοντά τόσο με την οικογένεια μου όσο και με τους φίλους μου στην Κατερίνη κι έτσι μπορώ να είμαι δίπλα τους πολύ συχνά.

Υπάρχει τεράστια διαφορά σε πολλά επίπεδα της Σούπερ Λίγκας και της Γ’ Εθνικής, κυρίως αγωνιστικά. Η ενασχόληση μου με την Καλλονή και τη Σούπερ Λίγκα τα τελευταία τρία χρόνια μου πρόσφερε παρά πολλά. Γενικά ήταν ένα σχολείο για μένα με ανεκτίμητη αξία. Όμως θα πω και κάτι που ίσως φανεί σε κάποιους παράξενο, ότι στον Ολυμπιακό της Γ’ Εθνικής δεν μπορείς να νιώσεις ότι βρίσκεσαι δυο κατηγορίες χαμηλότερα.

Το γήπεδο, ο κόσμος που ακολουθεί και βοηθάει παντού, η οργάνωση της ομάδας σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι εργάζεσαι για μια μεγάλη ομάδα ανώτερης κατηγορίας”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.