Π. Τζαναβάρας: «Αδιαπραγμάτευτοι οι τρεις βαθμοί»

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Πετριτή αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Π. Τζαναβάρας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου παράλληλα ζήτησε να βρεθεί ο κόσμος στο γήπεδο κι όλοι μαζί αγαπημένοι να προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τον στόχο της ανόδου.

Πιο αναλυτικά ο κ. Τζαναβάρας τόνισε:

«Στόχος για το παιχνίδι της Κυριακής είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Παίζουμε με μία ομάδα την οποία δεν τη γνωρίζουμε ιδιαίτερα καλά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σε όλα τα παιχνίδια θα δείξουμε την απαιτούμενη και τη δέουσα σοβαρότητα και θα ‘μαστε πάρα πολύ σοβαροί την Κυριακή. Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να έρθει κοντά στην ομάδα, τον χρειαζόμαστε, τον έχουμε ανάγκη και θέλω να στείλουμε ένα μήνυμα σ’ αυτόν, ότι προσπαθούμε και δουλεύουμε σοβαρά και έχουμε έναν στόχο.

Άρα λοιπόν πρέπει να αρχίσουμε το πρωτάθλημα όλοι μαζί, ενωμένοι, αγαπημένοι, για το καλό της ομάδας και για τον στόχο που έχουμε θέσει. Γι’ αυτό θέλω πάλι να παρακαλέσω τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα.

Η ομάδα είναι έτοιμη, έχουμε σχεδόν καταλήξει και στο σχήμα, αλλά έχουμε κάποια θέματα μέχρι την Κυριακή. Μας φοβίζει κάπως το άγνωστο, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και στη δουλειά μας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Ολυμπιακός θα είναι περισσότερο φρέσκος από τα φιλικά, αυτός ήταν και ο στόχος μας άλλωστε.

Στη ερώτηση για το ποιες ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο, ο κ. Τζαναβάρας απάντησε ότι αυτές είναι η Πύδνα Κίτρους, η Α.Ε. Καραϊσκάκης, ο Απόλλων Λάρισας, η Νίκη Βόλου, που έχει ένα νεανικό σχήμα και μία πολύ δυνατή έδρα και ίσως κάποια ομάδα-έκπληξη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.