Π. Τζαναβάρας: «Δεν ήταν στο πρόγραμμά μας το φιλικό»

Στις σύντομες δηλώσεις του μετά τον φιλικό αγώνα με τον Αιγινιακό ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Τζαναβάρας επισήμανε τα εξής:

«Εμείς από την πλευρά μας είχαμε μία πρόταση να παίξουμε με το φιλικό σωματείο του Αιγινιακού και τη δεχθήκαμε, παρότι δεν ήταν στο πρόγραμμά μας, γιατί οι άνθρωποι εκεί στη Β’ Εθνική ταλαιπωρούνται και είναι κρίμα που δεν έχει αρχίσει ακόμη το πρωτάθλημά τους. Αντιμετωπίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό υλικό, καλά δουλεμένη. Εμείς είδαμε κάποια πράγματα και δώσαμε την ευκαιρία και στα πιο μικρά παιδιά να παίξουν απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και γενικώς ήταν ένα καλό φιλικό. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και ειδικά από τους νεαρούς, που είχαν απέναντί τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Έπαιξαν όλοι 45 λεπτά, εκτός από λίγα παιδιά που αγωνίστηκαν 90 λεπτά και κάνα δυο που έπαιξαν 75 λεπτά. Είμαστε ΟΚ. Έχουμε τώρα τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας και θα συγκεντρωθούμε σ’ αυτό το παιχνίδι. Να ευχηθώ καλή αρχή στην ομάδα του Αιγινιακού και καλή επιτυχία στον Περικλή. Ήταν ένα ωραίο φιλικό. Ο Αιγινιακός είχε καλύτερη κατοχή μπάλας από μας, ενώ εμείς δε θέλαμε να ρισκάρουμε πολλά πράγματα και τρέμαμε για οποιονδήποτε τραυματισμό σήμερα και ήμασταν λίγο προσεκτικοί. Νομίζω ότι τον στόχο μας τον επιτύχαμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.