Π. Τζαναβάρας: «Δεν περίμενα να δω τόσο καλή την ομάδα»

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού Β. με τη Βέροια ο Παναγιώτης Τζαναβάρας παραδέχθηκε και ο ίδιος μετά από σχετικό ερώτημα του magnesiasports ότι δεν περίμενε να δει την ομάδα του τόσο καλή αυτό το χρονικό σημείο, αλλά πρόσθεσε πως αιτία γι’ αυτό είναι η εμπειρία και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου: «Οι εντυπώσεις από το φιλικό είναι καλές. Είχαν και εγώ αγωνία να δω πώς θα σταθούμε και απέναντι σε μια ομάδα πιο έτοιμη από μας. Θεωρώ ότι σταθήκαμε πολύ καλά τακτικά και κάναμε όσα είχαμε δουλέψει αυτές τις δύο βδομάδες σε ένα καλό βαθμό. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και ειδικά γι’ αυτές τις 15 μέρες που δουλεύουμε. Δε με απασχολεί το αποτέλεσμα, είτε χάναμε είτε κερδίζαμε δε θα με απασχολούσε. Ήθελα να δω αυτά τα πράγματα που είχαμε δουλέψει πώς θα έβγαιναν στο γήπεδο και είμαι ικανοποιημένος. Είμαστε ακόμα στην αρχή και στο χτίσιμο της ομάδας και έχουμε πολλή δουλειά ακόμη. Άλλα αυτά τα φιλικά, άλλοι οι αγώνες πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Θα έχει μεγάλη διαφορά κι εκεί πρέπει να δουλέψουμε, σύμφωνα με την κατηγορία που παίζουμε.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν περίμενα να δω τόσο καλή την ομάδα, όμως βλέπω ότι οι παίκτες που έχουμε είναι έμπειροι και μπορούν να εμπεδώσουν γρήγορα αυτά που τους ζητάω τακτικά και επειδή έχουν και ποιότητα στα πόδια τους, ξεδίπλωσαν μερικές αρετές τους. Οπότε αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι για μένα.

Σε ερώτηση αν αυτούς που είδε ο κόσμος σήμερα να ξεκινούν βασικοί, υπολογίζονται γενικότερα για την ενδεκάδα, ο κ. Τζαναβάρας τόνισε: «Υπάρχει και ο Ναστέφσκι, που είχε ένα σφίξιμο στο πόδι και δεν αγωνίστηκε, αποκτήσαμε τον Κωστόπουλο και θα ‘ρθουν κι άλλα δύο παιδιά. Ξεκίνησα κόντρα στη Βέροια τα έμπειρα παιδιά και σιγά-σιγά έδωσα χρόνο στους μικρούς, που είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά θέλουν πολλή δουλειά ακόμη. Σίγουρα προτεραιότητα έχουν οι έμπειροι και βασικοί παίκτες αυτή τη στιγμή, αλλά έχουμε και μικρούς πολύ καλούς που θα παίρνουν τις ευκαιρίες τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.