Π.Τζαναβάρας: “Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες” (video)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Πετριτή, αφού ευχαρίστησε τον συνάδελφό του για τα καλά του λόγια, έδωσε και εκείνος με σειρά του συγχαρητήρια στον Αστέρα Πετριτή, μια νεανική ομάδα, όπως είπε, με ένα αμυντικό πλάνο και με ωραίους φιλάθλους. “Μου άρεσε που ποδοσφαιριστές πήγαν στο τέλος στους φιλάθλους. Μπράβο σας και συγχαρητήρια!”

Σε ότι αφορά το παιχνίδι ο κ. Τζαναβάρας δήλωσε τα εξής:

“Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες και επικίνδυνες. Αυτό μας έχει διδάξει το ποδόσφαιρο και η εμπειρία μας. Δεν περίμενα ότι θα έχουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Ήξερα ότι θα έχουμε μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς, που θα έπρεπε να τη διασπάσουμε. Ήμασταν σίγουρα καλύτεροι, από το πρώτο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα όσον αφορά το επιθετικό τρίτο και την κρούση. Δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι όλα πήγαν καλά. Δώσαμε κρούση μπροστά, ανοίξαμε και ξεκλειδώσαμε το παιχνίδι. Τέτοια παιχνίδια θα τα συναντούμε πολύ συχνά φέτος. Θα πρέπει να ξέρουμε να τα διαχειριστούμε. Θεωρώ ότι γενικά διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, με υπομονή.

Είχαμε πει ότι πρέπει να έχουμε πάρα πολλή υπομονή και είχαμε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους. Είμαι κάπως δυσαρεστημένος για το γκολ που δεχτήκαμε. Το θεωρώ ότι ήταν σε μια στιγμή χαλάρωσης. Αυτές τις στιγμές χαλάρωσης είναι που πρέπει να δουλέψουμε και να έχουμε περισσότερο ρυθμό στο παιχνίδι μας. Ο κόσμος σήμερα ήταν εξαιρετικός. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθε και μας βοήθησε από το πρώτο λεπτό. Εμείς από την πλευρά μας να ξέρει ο κόσμος ότι θα το ανταποδώσουμε. Θα βλέπει καλό ποδόσφαιρο. Θα βλέπει ρυθμό. Θα βλέπει παιχνίδι. Θα βλέπει μια ομάδα επιθετική, όπως του αρέσει να βλέπει. Είναι μόνο η αρχή, έχουμε μπροστά ολόκληρο μαραθώνιο. Συγχαρητήρια σε όλους”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.