Π. Τζαναβάρας: «Ήταν μία άσχημη Κυριακή για μας»

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας ο προπονητής του Ολυμπιακού Β. επισήμανε τα εξής:

«Είχαμε πει όλη τη βδομάδα ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ξέραμε ότι ο Απόλλων θα μπει πολύ δυνατά σ’ αυτό. Είχαμε επιστήσει την προσοχή στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, αλλά θεωρώ ότι αυτό δεν έγινε.

“Φάγαμε” ένα πολύ γρήγορο γκολ, που μας άλλαξε πολύ τα σχέδια. Στη συνέχεια αλλάζοντας κάποια πράγματα κάπως ισορροπήσαμε, αλλά γενικώς στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί κι αυτοί που έπρεπε. Ισοφαρίσαμε με μία στημένη φάση και ευτυχώς αλλάξαμε λίγο την ψυχολογία.

Στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι, μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και κατά διαστήματα ήμασταν και καλύτεροι.

Προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, δεν τα καταφέραμε και ήρθε η φάση του 90’, που από μία στημένη μπάλα δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ και χάσαμε το παιχνίδι. Καμιά φορά στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν.

Ενώ η προηγούμενη Κυριακή ήταν καλή και μας είχαν πάει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, σήμερα είναι μία άσχημη Κυριακή για μας. Κάναμε την πρώτη μας ήττα και δε μας πήγαν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Όμως, το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ξέρω ότι έχουμε καλή ομάδα, θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Απ’ αυτούς τους αγώνες πρέπει να μαθαίνουμε, να γινόμαστε καλύτεροι και να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Από τη μεριά του ο Σάκης Θεοδοσιάδης έκανε λόγο για μια έντονη εβδομάδα και πως η ήττα από τον Ρήγα έκανε καλό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.