Π. Τζαναβάρας: «Πιο δύσκολο από τα προηγούμενα το ματς με Τηλυκράτη»

Τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας του εντός έδρας αγώνα με τον Τηλυκράτη σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς πρωταθλήματος αναγνώρισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Τζαναβάρας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή στο Πανθεσσαλικό.

Ο κ. Τζαναβάρας έκανε το εξής σχόλιο σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση:

«Ο Τηλυκράτης έδειξε στα δύο πρώτα παιχνίδια ότι έχει ξεκινήσει καλά. Έχουμε κάποιες πληροφορίες γι’ αυτήν την ομάδα, που είναι αρκετά καλή, θα έλεγα. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Από την πλευρά μας είμαστε καλά, θέλουμε τους τρεις βαθμούς κι αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας που μας συμπαραστέκεται και μας βοηθά. Τον θέλουμε την Κυριακή κοντά. Γενικώς έχω πει ότι δεν περισσεύει κανείς. Η προσπάθεια είναι ομαδική φέτος: διοίκηση, τεχνικό τημ, παίκτες, κόσμος, όλοι μαζί. Αυτός είναι ο στόχος μας, να είμαστε αγαπημένοι, ενωμένοι και όλοι μαζί να παλεύουμε για τους τρεις πόντους κάθε Κυριακή.

Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι. Είναι καλύτερη ομάδα ο Τηλυκράτης και θέλει πολλή προσοχή το ματς. Γνωρίζω τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου κι εμείς είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό, με όποιον τρόπο και να παίζει ο αντίπαλος και δουλεύουμε πάρα πολύ πάνω σ’ αυτό το κομμάτι.

Κάθε παιχνίδι το βλέπω ξεχωριστά. Αφού τελείωσε το παιχνίδι με την Ιστιαία, το μυαλό μας και η δουλειά μας είναι πάνω στον Τηλυκράτη. Έχω κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου για αλλαγές, αλλά θα καταλήξουμε στην προπόνηση. Οι όποιες αλλαγές γίνονται και λόγω αντιπάλου, αλλά και βλέποντας τους παίκτες μου στην προπόνηση επιλέγω αυτούς που είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στο μηδέν στην άμυνα:

«Για μένα το μηδέν στην άμυνα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Σίγουρα το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι με γκολ, όμως οι ομάδες που δέχονται τα λιγότερα γκολ είναι αυτές που κερδίζουν το παιχνίδι. Σίγουρα έχει μεγάλη σημασία και πώς δέχεσαι ένα γκολ».

Για την περίπτωση που επιστρέψει ο Ντα Κόστα:

«Καλύτερα να έχεις λύσεις και να έχεις ένα ευχάριστο πονοκέφαλο. Ο Ντα Κόστα μπήκε αυτή τη βδομάδα στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει για την Κυριακή. Αν δεν είναι έτοιμος, δε θα ρισκάρουμε τίποτα, για να είναι απόλυτα έτοιμος την άλλη Κυριακή στην Πύδνα. Θα δείξει και η αυριανή προπόνηση. Ο Ζώνας είναι σίγουρα έξω».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού Β.:

«Αν μιλήσουμε για μία ομάδα νέα με 27 καινούριους παίκτες, σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω σε τι βαθμό ετοιμότητας είμαστε, ξέρω ότι δεν είμαστε ακόμη στο 100%. Πιστεύω ότι εκεί θα βρεθούμε την κατάλληλη στιγμή. Η άποψή μου είναι ότι καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι στο 100%. Οι ομάδες δε χτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη, οι ομάδες φτιάχνονται σιγά-σιγά. Θέλουν τον χρόνο τους όλες».

Τέλος, ο κ. Τζαναβάρας έκανε λόγο για τους νεαρούς Παπαϊωάννου, Χαντζή, Ζαρίφη, Σπηλιόπουλο, που ήδη δόθηκαν δανεικοί, ενώ πρόσθεσε ότι αυτό μπορεί να γίνει και με έναν ακόμη παίκτη, για να ελαφρύνει λίγο το ρόστερ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.