Π. Τζαναβάρας: «Τα εύκολα χάνονται και τα δύσκολα μπαίνουν» (video)

Το γεγονός ότι χάθηκαν ευκαιρίες όπου το γκολ φαινόταν σίγουρο, ενώ σημειώθηκε ένα γκολ που ήταν δύσκολο να μπει τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Τηλυκράτη ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Το σχόλιό του για τον αγώνα ήταν το εξής:

«Ξέραμε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλά στημένη αμυντικά ομάδα και οργανωμένη. Είχαμε δουλέψει πάνω σ’ αυτό το κομμάτι και θέλαμε να πλαγιοκοπήσουμε, θέλαμε υπομονή και επιμονή και την είχαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και πριν το πρώτο γκολ, που μπήκε έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και μετά.

Χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ, αλλά πολλές φορές τα εύκολα χάνονται και τα δύσκολα μπαίνουν. Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά καλύτεροι, η νίκη μας είναι δίκαιη πέρα για πέρα. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Ο Τηλυκράτης θα δυσκολέψει πολλές ομάδες και σίγουρα είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Αστέρα Πετριτή με έμπειρους παίκτες».

Σε ερώτηση αν διέκρινε χαλαρότητα στο δεύτερο ημίχρονο οκ. Τζαναβάρας απάντησε ότι είναι ένα κομμάτι που τον απασχολεί, όταν η ομάδα προηγείται στο σκορ κι είναι ένα πράγμα που πρέπει να δουλευτεί, γιατί αν η ομάδα του δεχόταν ένα γκολ, θα αγχωνόταν.

Ακόμη, χαρακτήρισε σημαντικό το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά. Ωστόσο, πρόσθεσε πως οι ομάδες που παίζουν επιθετικά σαν τη δική του σίγουρα κάποιες στιγμές θα αφήσει κενά, γι’ αυτό χρειάζεται ισορροπία, όπως είπε, αλλά πρέπει να έχουν οι παίκτες του τα μάτια τους 14. Τέλος, στάθηκε στο γεγονός ότι ο Τηλυκράτης δεν τους δημιούργησε ευκαιρίες.

Γιάννης Δωματάς: «Δίκαιη 100% η νίκη μας»

«Θεωρώ ότι η νίκη μας είναι δίκαιη 100%. Δείχνουμε παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα και ο καθένας ξεχωριστά ότι βρίσκει τα παθήματα του και είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, που αυτό είναι το ζητούμενο. Το θετικό είναι ότι η ομάδα του Τηλυκράτη ούτε έπεφτε ούτε έκανε καθυστερήσεις, ούτε έπαιζε αντιποδόσφαιρο. Ήρθε να μας χτυπήσει στα ίσια και θέλω να της δώσω συγχαρητήρια. Είναι μία νίκη που τώρα πέρασε και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους προπονητές μας, στον πρόεδρό μας, στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο που μας στηρίζει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.