ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ο Μπέος να εμφανίζεται ως ειδικός αναλυτής του πώς στήνονται οι αγώνες»

Οι "βυσσινί" τονίζουν ότι δύο φορές επί ιδιοκτησίας του διαλύθηκε και πτώχευσε ο Ολυμπιακός Βόλου

Συνεχίζεται η κόντρα του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, με την πλευρά του Αλέξη Κούγια, καθώς ο πρώτος έκανε σχόλια χθες το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή του Open για την ΑΕΛ, με τη λαρισαϊκή ΠΑΕ να απαντά σήμερα και να τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Τι δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος; «Η αποχή μου ή αν θέλετε απουσία μου από τα διοικητικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι μία συνειδητή επιλογή. Ποιο ποδόσφαιρο τώρα και ποιοι παράγοντες; Να μην τους ισοπεδώσουμε όλους αλλά η πλειοψηφία είναι αφήστε, μην συζητάμε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, κανένα κώλυμα, για να το ξέρουν δηλαδή κάποιοι περίεργοι υπάλληλοι που συμμετέχουν σε κάποιες ομάδες και λένε κουβεντούλες. Ούτε έχω κανένα πρόβλημα, το τεκμήριο του πόθεν έσχες και τα λοιπά. Και το κλείνω εδώ, γιατί δεν αφορά τον κόσμο» σημείωσε ο Δήμαρχος Βόλου, για να σχολιάσει στη συνέχεια: «Η πρώτη ομάδα που δεν θα πάρει αδειοδότηση και γράφτε το αυτό είναι η Λάρισα. Ο Κούγιας μπήκε στο working group, σ’ αυτήν ομάδα εργασίας όχι για να μιλήσει και για να φέρει προτάσεις αλλά για ιδιοτελείς σκοπούς, για το δικό του συμφέρον. Ξέρετε πώς τον λένε τον Αλέκο; Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. Αφήστε τώρα, εδώ βγήκαν οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας… Αν γίνει το πρωτάθλημα σύμφωνα με αυτά που λένε στη γειτονική πόλη, μακάρι να είναι ψέματα, δεν έχω πρόβλημα εγώ, μεταφέρω αυτές τις πληροφορίες, δεν θα έχει ενδεκάδα να κατέβει γιατί οι μισοί και πλέον παίκτες δεν επιστρέφουν αν δεν πληρωθούν. Αν λένε ψέματα συγγνώμη. Εδώ υπάρχουν τεράστια προβλήματα, τα οποία πρέπει η Σούπερ Λιγκ, το προεδρείο, και όλες οι ομάδες, αδειοδοτήσεις, κεντρική διαχείριση, διαιτησία, ΕΠΟ, επιχορηγήσεις, και κάθονται και σφυρούν αδιάφορα. Είναι τρέλα δηλαδή. Και το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η Σούπερ Λιγκ, είναι και η από κάτω κατηγορία».

Δείτε την τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου από το 1.16.45 και μετά:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ απάντησε ως εξής:

«Πληροφορηθήκαμε από διάφορα αθλητικά sites τα όσα ο «φίλαθλος»- μικρομέτοχος της Πύδνας Κίτρους δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος δήλωσε για την ΑΕΛ στη χθεσινή μεταμεσονύκτια έκτακτη εκπομπή του Open σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σαν ΠΑΕ ΑΕΛ του δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι για κάθε ψευδές και συκοφαντικό ανέφερε θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια.

Όσον αφορά την οικονομική συνέπεια της ΠΑΕ ΑΕΛ προς τους ποδοσφαιριστές της, από τότε που έχει αγοράσει τις μετοχές η εταιρεία Ανίκητο Άλογο που ανήκει στον κ. Κούγια, την απάντηση τη δίδει κάθε χρόνο η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και ο Διευθυντής της κ. Γιώργος Δημητρίου, που εξαιτίας αυτής κυρίως μας αδειοδοτούν για να συμμετέχουμε όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο κ. Αχιλλέας Μπέος, ο άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με την Πύδνα Κίτρους – Βόλος και που στην τελευταία τηλεδιάσκεψη προκάλεσε ατέλειωτα γέλια με την κωμική εικόνα τη δική του και του γιατρού κ. Λούτσου, τον οποίον άλλοτε έσπρωχνε και άλλοτε παρενέβαινε στην εικόνα με το δικό του κεφάλι, για να του λέει τι να πει, θα πάρει την ίδια απάντηση από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων και για την τρέχουσα περίοδο και τότε να δούμε που θα κρυφτεί, αν και είναι δύσκολο.

Την ίδια απάντηση θα πάρουν και όλοι αυτοί που τον βάζουν να τα λέει, γιατί οι ίδιοι δεν έχουν το θάρρος να το πουν προσωπικά και κρύβονται πίσω από αυτόν.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ υπενθυμίζει στον κ. Μπέο ότι ο ιδιοκτήτης μας κ. Αλέξης Κούγιας είτε σαν συνιδιοκτήτης του Ηρακλή, είτε σαν αποκλειστικός ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, της Παναχαϊκής και της ΑΕΛ ουδέποτε άφησε απλήρωτο έναν ποδοσφαιριστή, έναν προπονητή ή έναν εργαζόμενο, παρά το ότι λόγω του άγριου κυνηγητού από το βρώμικο παρασκήνιο οι ομάδες του δεν είχαν έσοδα, αφού ήταν στη Γ’ και στη Β’ Εθνική και το κυριότερο παρά το ότι ήταν ο μοναδικός χρηματοδότης, ουδέποτε μία ομάδα του πτώχευσε, όπως επί ιδιοκτησίας Αχιλλέα Μπέου 2 φορές διαλύθηκε και πτώχευσε ο ιστορικός Ολυμπιακός Βόλου και έχασαν τα χρήματα τους όλοι οι ποδοσφαιριστές του.

Ο κ. Αχιλλέας Μπέος λοιπόν καλά θα κάνει, αφού πλέον όπως ισχυρίζεται ο ίδιος δεν έχει ποδοσφαιρική ομάδα, να εμφανίζεται στις τηλεοπτικές εκπομπές ως ειδικός αναλυτής του πώς στήνονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες και για το ποιοι αγώνες λόγω των γνώσεων του είναι στημένοι ή όχι και ας αφήσει την ομάδα μας και τον ιδιοκτήτη μας να έχουν τη δική τους πεντακάθαρη πορεία και ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ας παρουσιάσει ο κ. Μπέος μια φορολογική του δήλωση και έστω και ένα στοιχείο ότι έχει βάλει έστω και ένα ευρώ σε όποια ομάδα υπήρξε, γιατί και στον Πανιώνιο απ’ ότι γνωρίζουμε τα χρήματα τα έβαζε ο Δήμος Νέας Σμύρνης μέσα από κάτι τιμολόγια, που τα τρύπαγε ο ίδιος και όχι η Εφορία και έτσι καταστράφηκε η πολιτική καριέρα ενός πραγματικού Πανιώνιου, του Δημάρχου κ. Νίκου Κουτελάκη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.