ΠΑΕ Νίκη Βόλου: «Ο άτιμος ο κλήρος επιβεβαίωσε τις προβλέψεις για «τιμωρία» μας»

Ξέσπασε για την τοποθέτησή της στον Νότιο Όμιλο

Ξέσπασε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την τοποθέτησή της στον Νότιο Όμιλο της Football League, και ζητά ενημέρωση για το πώς έγινε η σχετική κλήρωση και με αναφορά στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρη Μαυρονάσιο… Τονίζει εξάλλου ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν έχει ακόμη αποφανθεί, αλλά και ότι η καθυστέρηση της έναρξης των πρωταθλημάτων οφείλεται στις διαπραγματεύσεις για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Σήμερα η ομάδα μας, ίσως για πρώτη φορά στην 96χρόνη ιστορία της, όλως τυχαίως, κατατάχθηκε στο Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος της Football League και ο άτιμος ο κλήρος επιβεβαίωσε τις προβλέψεις όλων των sites που έλεγαν ότι θα καταταγούμε εκεί «για τιμωρία» και «προς παραδειγματισμό», για να έχουμε καλύτερη συμπεριφορά στο μέλλον. Παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε ποιος ήταν ο τυχερός που τράβηξε τον κλήρο και ποιοι παρίσταντο σε αυτή την κλήρωση;

Ο εκπρόσωπος των ομάδων της Football League και πρώην παράγοντας των Χανίων, της Κορίνθου, του Αστέρα Αμαλιάδας, του Βύζαντα Μεγάρων, του Αχαρναϊκού και, εσχάτως, της ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου συμμετείχε στη διαδικασία;

Σημειώνουμε ότι δεν ειδοποιήθηκε να παρευρεθεί εκπρόσωπός μας, όπως είθισται, σε αυτές τις κληρώσεις, παρότι προτίθετο να περάσει test Covid-19, να φοράει την απαραίτητη μάσκα και να συμμετέχει στη διαδικασία.

Φυσικά και έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στη διαφάνεια των διαδικασιών, όμως, προφανώς, προεξοφλείτε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, κάνοντας επίκληση για επίσπευση των διαδικασιών, αποκρύπτοντας τους πραγματικούς λόγους καθυστέρησης έναρξης των πρωταθλημάτων, μιας και το αντίτιμο του προσφερόμενου τηλεοπτικού συμβολαίου από τον πάροχο, δεν επαρκεί ούτε για την αγορά ενός «πινακίου φακής».

Επίσης, σημειώνουμε ότι η έναρξη του Πρωταθλήματος της SL2, χωρίς να υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες, μετατέθηκε προσφάτως για την 7η Νοεμβρίου 2020».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.