ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.: Διαιτησίες σαν του Μπαΐλη κρίνουν αποτελέσματα

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Νίκου Μπαΐλη εξέδωσε ο Ολυμπιακός Β. για το ντέρμπι με τη Νίκη, κάνοντας λόγο για πέναλτι στον Κόλα στο 57ο λεπτό και για ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες. Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει τη Νίκη Βόλου για την σημερινή νίκη. Την άξιζε καθώς όπως είπε και ο προπονητής μας «εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Ωστόσο τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι… ουρανοκατέβατος όπως μάλλον κάποιοι νομίζουν.

Eκφράζουμε δε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον διαιτητή του αγώνα κύριο Νίκο Μπαΐλη που σήμερα παρέδωσε μαθήματα διαιτησίας ειρωνευόμενος τους παίκτες μας και φορτώνοντας τους με πέντε κίτρινες κάρτες, οι περισσότερες εκ των οποίων ανύπαρκτες. Βέβαια ανύπαρκτο έκρινε και το ολοφάνερο πέναλτι που δεν μας καταλόγισε στο 57ο λεπτό.

Εμείς αφήνουμε πίσω την σημερινή ημέρα και εμφάνιση και προχωράμε μπροστά για να επιστρέψουμε στις νίκες αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν, είναι και θα παραμείνει η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης!

Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα!

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα!

Υ.Γ.: Αλήθεια η επιτροπή διαιτησίας θα είναι περήφανη για τη σημερινή διαιτησία του αγώνα έστω και στο πρωτάθλημα της Football League; Εμείς απλώς σημειώνουμε ότι διαιτησίες σαν την σημερινή δεν κρίνουν μόνο αποτελέσματα αλλά κυρίως απαξιώνουν τον θεσμό του ποδοσφαίρου”.

Η φωτογραφία που συνόδευσε την ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Β.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.