ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: «Δύναμη της ομάδας ο κόσμος της-Να κοκκινίσει η Νεάπολη»

Κάλεσμα για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Πόντου

Aπέναντι στον Πανσερραϊκό άφησε υποσχέσεις, με τον Ηρακλή έδειξε ότι μπορούσε αλλά σε κάποια σημεία ατύχησε, ενώ με τη Βέροια η διαφορά στην απόδοση ανάμεσα στα δύο σύνολα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός Βόλου κοιτάει πλέον το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, τον οποίο υποδέχεται την Τετάρτη στη Νεάπολη, και η διοίκηση καλεί τον κόσμο να «κοκκινίσει» το γήπεδο.

Στην ανακοίνωσή της, η βολιώτικη ΠΑΕ αναφέρει: «Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου, αντιμετωπίζει στη Νεάπολη τον Απόλλωνα Πόντου, σ’ ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι, με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα να αποτελεί μονόδρομο.

Σ’ αυτή την προσπάθεια η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού είναι επιβεβλημένη.  Η Νεάπολη θα πρέπει να κοκκινίσει και οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να δείξουν τη μεγάλη τους δυναμική. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη το ζεστό χειροκρότημα και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη, που θα δώσει δύναμη στους ποδοσφαιριστές, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του. Όλοι την Τετάρτη στη Νεάπολη στο δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, για να τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας, ανάλογης της δυναμικής των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Πάντα σε φίλαθλα πλαίσια, ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα στο νικηφόρο αποτέλεσμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.