ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αμεση εξόφληση των δόσεων»

Το ποσό που απαιτείται για να εξοφληθούν οι τρεις πρώην ξένοι του Παναθηναϊκού, Σεμπάστιαν Λέτο, Μάικλ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ, θα καταβάλλει άμεσα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να επιστραφούν οι βαθμοί που αφαιρέθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση το απόγευμα της Δευτέρας με την οποία καθιστούν σαφές ότι θα προχωρήσουν άμεσα στην εξόφληση των τριών προαναφερθέντων, χωρίς να κάνουν καθόλου λόγο για την περίπτωση του Γενς Βέμερ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το «τριφύλλι» αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής».

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι στον Τοτσέ υπολείπεται μία δόση και συγκεκριμένα το ποσό των 19.000 ευρώ για την πλήρη εξόφλησή του, στον Λέτο οφείλονται 50.000 ευρώ (δόση που αφορά την πρώτη σεζόν της επιστροφής του), ενώ στον Εσιέν το συνολικό όφελος εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλο, ωστόσο και αυτή η δόση δεν ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.

Το πρωί Δευτέρας (16/04) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε την ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών για τις υποθέσεις των Λέτο, Εσιέν, ενώ παράλληλα ενεργοποίησε και αυτή της αφαίρεσης άλλων τριών για τον Χοσέ Τοτσέ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.