Πάει για το 2×2 η Νίκη Βόλου απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ικανοποίηση για το πέρασμα από τη Χαλκίδα

Μόνο ικανοποίηση προκάλεσε η εκτός έδρας επικράτηση της ομάδας μπάσκετ Ανδρών της Νίκης Βόλου επί της ΑΓΕΧ το περασμένο Σάββατο με 76-72, με τους «κυανόλευκους» να δείχνουν χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά που οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή, ενώ προετοιμάζονται πλέον για το παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την επόμενη Δευτέρα 13/05 στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας στις 18:30 και θα έχει και τηλεοπτική μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση, και αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Νίκη να κάνει το 2x2, αφού οι Τρικαλινοί ξεκίνησαν φέτος μία νέα προσπάθεια, με καινούργια διοίκηση, ενώ γνώρισαν τη… συντριβή εντός έδρας στην πρεμιέρα της Elite League από τον Πανερυθραϊκό εντός έδρας 66-96. Προφανώς και οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι αν η Νίκη δείξει το αγωνιστικό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει στις προηγούμενες αναμετρήσεις για κύπελλο και πρωτάθλημα δεν έχει κάτι να φοβηθεί…! Βέβαια, ο ΑΟΤ θα έρθει με διαθέσεις να πάρει θετικό αποτέλεσμα, μετά και την ήττα στην πρεμιέρα… Mάλιστα μοιάζει σίγουρο ότι θα εμφανιστεί διαφορετικός, καθώς πριν από το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό είχε ν’ αντιμετωπίσει αρκετά κρούσματα covid.

Αγωνιστικά στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις οι Φιλοξενίδης και Γιαννούτσος που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ πιθανολογείται και η επιστροφή του Καραγεωργίου που ταλαιπωρείται από ίωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.