Παγκόσμιο κολύμβησης: Εκτός τελικού ο Χρήστου

Το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε το πρωί της Πέμπτης (13/12) στα 50μ ύπτιο του έδωσε την πρόκριση στους ημιτελικούς, αλλά στον κρίσιμο αγώνα ο Απόστολος Χρήστου δεν τα κατάφερε κι έμεινε εκτός τελικού.

Όπως ακριβώς έγινε και στην πρώτη μέρα της διοργάνωσης (11/12) στα 100μ ύπτιο, όταν προκρίθηκε στους ημιτελικούς, αλλά έμεινε και πάλι εκτός τελικού.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε έβδομος στη σειρά του με 23.64 και 14ος στο σύνολο, όντας λίγο πιο αργός από πρωινή του επίδοση στον προκριματικός, όπου κάλυψε την απόσταση σε 23.57 (πανελλήνιο ρεκόρ).

Πανελλήνιο ρεκός στα 50μ πεταλούδα έκανε και η Άννα Ντουντουνάκη με χρόνο 26.24, ωστόσο, δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά, καθώς κατετάγη 18η στο σύνολο.

Ούτε ο Κριστιάν Γκολομέεβ βρέθηκε στην καλύτερη μέρα του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ημιτελικού στα 50μ. ελεύθερο, όπου με χρόνο 21.40 έμεινε στην 16η θέση και αποκλείστηκε.

Σήμερα Παρασκευή (14/12), η μοναδική ελληνική συμμετοχή είναι αυτή του Κριστιάν Γκολομέεβ στα προκριματικά των 50μ. πεταλούδα, που θα αρχίσουν στις 03:50 ώρα Ελλάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.