Παγκόσμιο Κύπελλο: Με πρωτιά στον τελικό ο Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πανηγυρίζει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των κρίκων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών στη Γλασκόβη. 12 August 2018. EPA/NEIL HALL

Πανέτοιμος για ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο έδειξε ότι είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στους κρίκους πήρε την πρώτη θέση στους προκριματικούς του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στη Μελβούρνη και ταυτόχρονα το «εισιτήριο» για τον τελικό του Σαββάτου (22/02).

Ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής μετά την προσπάθειά του συγκέντρωσε 15.058 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του τον Βρετανό, Κόρτνεϊ Τάλοχ (14.700 β.) και στην τρίτη τον Ιρανό, Μαχντί Αχμάντ Κοχάνι (14.633 β.).

Ο «άρχοντας των κρίκων»,θα επιδιώξει σε δύο 24ωρα την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μετά τη Μελβούρνη, ακολουθούν οι διοργανώσεις σε Μπακού (12-15/3) και Ντόχα (18-21/3).

Μετά το πρόγραμμα που εκτέλεσε ο Λευτέρης Πετρούνιας ανήρτησε το ακόλουθο σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «1η θέση μετά τον προκριματικό και πετάμε για τελικό!! Ήθελα καιρό να το γράψω αυτό…Για πάμε λίγο δυνατά και τρελαίνομαι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.