Εκτός ημιτελικών στο παγκόσμιο η εθνική πόλο

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών είχε την ευκαιρία απέναντι στην Ιταλία, αλλά τελικά ηττήθηκε με 7-6 κι έτσι έμεινε εκτός ημιτελικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στην Γκουάνγκζου της Νότιας Κορέας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν έχασε μόνο την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης, αλλά παράλληλα και τη δυνατότητα να μπει στη διεκδίκηση των μεταλλίων, αλλά και ενός εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πλέον, μετά την εξέλιξη αυτή, για να βρεθεί στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη το καλοκαίρι του 2020, θα πρέπει είτε να τα καταφέρει είτε μέσω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, είτε από το προ-ολυμπιακό τουρνουά.

Η ελληνική ομάδα θα συνεχίσει στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 και θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (25/7, 09:30) την Αυστραλία, που νωρίτερα ηττήθηκε σε ματς-θρίλερ από την Ουγγαρία.

Ο προημιτελικός με την Ιταλία ήταν συγκλονιστικός. Για τρία 8λεπτα οι δύο ομάδες «βάδιζαν»… χέρι-χέρι, καθώς η λήξη της τρίτης περιόδου τις βρήκε ισόπαλες με σκορ 6-6. Στο τελευταίο και κρίσιμο 8λεπτο, όμως, η ομάδα του Σάντρο Καμπάνια ήταν εκείνη που πέτυχε ένα γκολ, το οποίο της αρκούσε για να πάρει τη νίκη, από τη στιγμή που οι Έλληνες διεθνείς δεν κατάφεραν να σκοράρουν!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.