Παγκόσμιος πρωταθλητής ο επικεφαλής των σχολών “360” Γιοβάνης Συμεών

Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Ζιου Ζιτσου σε δυο αγωνιστικά συστήματα αναδείχθηκε ο Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ και  επικεφαλής των σχολών 360ο ΓΙΟΒΑΝΗΣ Συμεών.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου διεξήχθη στο ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ και στο οποίο η Ελλάδα ανέβηκε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης στον κόσμο.

 Από τις σχολές  360ο Μαχητικός Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου και 360ο ΑΘΛΩΝ ΑΡΕΝΑ Λάρισας συμμετείχαν 3 Αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να διακριθούν με 3η θέση η Ματθίλδη Νταλαμπύρα , 7η θέση Μιχαήλ Δημήτριος , 7η θέση Σαμψών Ευσταθία οι οποίοι, προετοιμάστηκαν, συνοδεύονταν και καθοδηγήθηκαν κατά την διάρκεια των αγώνων  από τον κ. Γιοβάνη Συμεών ο οποίος αντίστοιχα, εκπροσώπησε την Χώρα μας και αγωνιστικά στην κατηγορία Masters -85 κιλά όπου αγωνίστηκε και διακρίθηκε σε δυο μαχητικά συστήματα και συγκεκριμένα :

1η ΘΕΣΗ FIGHTING JU JITSU ( Πλήρης μάχη )

3η ΘΕΣΗ ΝΕ WAZA JU JITSU ( Μάχη Εδάφους )

Μετά από  μια δύσκολη περίοδο λόγω σοβαρού τραυματισμού και με πάρα πολλές υποχρεώσεις προετοιμασίας αθλητών των σχολών 360ο για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο 2022 όπου ήρθε το απόλυτο με 3 αθλητές και 3 χρυσά , σειρά είχε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όπου άλλοι τρεις αθλητές δώσανε το παρόν με σημαντικές διακρίσεις σε Παγκόσμιο Επίπεδο και για πρώτη φορά στην Θεσσαλία. Έργο που επιτελείται από το 2014 με πάρα πολλές εθνικές και διεθνείς διακρίσεις αναπτύσσοντας το Ζιου Ζιτσου σε Βόλο και Λάρισα .

Ο ίδιος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό φέρνοντας ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο μετάλλιο, η πρώτη και μεγαλύτερη διάκριση στο JU JITSU στην κατηγορία Masters σε Παγκόσμιο Επίπεδο για την χώρα μας, δίνοντας παράδειγμα προς τους αθλητές του για το ευ αγωνίζεσθε και πως δεν έχει τόσο ιδιαίτερη σημασία η νίκη η  ήττα αλλά η συμμετοχή.

Η Πρόεδρος και το ΔΣ συγχαίρουν τόσο τον Προπονητή όσο και τους Αθλητές για το εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.