Παιδιά με ταλέντο έδωσαν το παρών στα δοκιμαστικά της Κ19 της Νίκης

Ο Παντελής Βαρβέκης καθοδηγεί τους πιτσιρικάδες που πήραν μέρος στα δοκιμαστικά
Δηλώσεις στο magnesiasports του προπονητή Παντελή Βαρβέκη

Ολοκληρώθηκαν χθες Τετάρτη (9/8) τα δοκιμαστικά για την Κ19 της Νίκης που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα στο Π. Μαγουλάς, με τη συμμετοχή 45 νεαρών ποδοσφαιριστών, κυρίως από τον Βόλο και τη Μαγνησία, αλλά ακόμη και από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Αργος και τη Λιβαδειά.

Η μεγάλη συμμετοχή παιδιών γεννημένων το 2006 και το 2007 έβαλαν σε σκέψεις τους ιθύνοντες και πρώτον απ’ όλους τον προπονητή Παντελή Βαρβέκη, που οργάνωσε και τις τρεις προπονήσεις, μήπως δημιουργηθεί και μία ομάδα Κ17.

Μιλώντας ο κ. Βαρβέκης στο Magnesiasports τόνισε: «Να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στις δοκιμές. Μου έκανε εντύπωση ότι ήρθαν παιδιά μικρής ηλικίας, γεννημένα το 2006 και 2007, ενώ οι κύριες ηλικίες για το ρόστερ της Κ19 φέτος θα αφορούν σε παίκτες που έχουν γεννηθεί το 2004 και το 2005.

Αυτά τα παιδιά έχουν ταλέντο. Ωστόσο, επειδή έφυγαν από την περσινή ομάδα έντεκα ποδοσφαιριστές, πρέπει από την πλευρά μας να σχεδιάσουμε αν θα ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας. Είδα ποδοσφαιριστές του 2006 και του 2007 που έχουν ταλέντο, αλλά θέλουν δουλειά. Εχουν όμως ενδιαφέρον.

Η διαθεσιμότητα των παιδιών μικρότερης ηλικίας, των 15 περίπου από τα 45, μας έδωσε ένα άλλο ερέθισμα και μας βάζει σε σκέψη μήπως κάνουμε μία Κ17.

Εχουμε μία βάση 12 παικτών για την Κ19 από το περσινό ρόστερ και έχω επιλέξει άλλα 15 παιδιά από τα δοκιμαστικά».

Ο Παντελής Βαρβέκης περιμένει αρχικά τις επόμενες μέρες τη συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ Νίκη, ώστε να δει αν θα υπάρξει οριστική συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και μετά να προγραμματιστεί η προετοιμασία.

Θυμίζουμε ότι τη σεζόν που τελείωσε η Κ19 της Νίκης πήρε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας του α’ ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2, με το πρωτάθλημα να μην ολοκληρώνεται κακώς.

Η επιτυχημένη πορεία της ομάδας της Νίκης προκάλεσε ενδιαφέρον και για κάποιους παίκτες της, που δεν είναι τυχαίο ότι μέσω των κυανόλευκων έκαναν το παραπάνω βήμα. Για παράδειγμα ο Χουσεΐνογλου πήγε στην ΑΕΚ Β’, ο Κυριζάκης στην ΑΕΛ και οι Τόγιας, Καλτσουνάς στον Μαγνησιακό.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.