Παίκτες του μπασκετικού Ολυμπιακού Βόλου στο στόχαστρο ομάδων της Γ’ Εθνικής

Από τρεις ομάδες θα εκπροσωπηθεί τη νέα σεζόν η Μαγνησία, στον 4ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορία. Οι Γ.Σ.Α., Αγριά bc και Ανόρθωση μετέχουν σε αυτό, με τους δύο πρώτους να παραμένουν από πέρυσι, ενώ η Ανόρθωση κέρδισε την άνοδο, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΘ.

Κι αν ο Γ.Σ.Α. είναι μία έτοιμη ομάδα, μιας και έχει προχωρήσει στην απόκτηση του πολύπειρου Μιχάλη Πελεκάνου και στην αποδέσμευση του Στέλιου Τσαβέ, οι άλλες δύο ομάδες επιχειρούν να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες τη νέα χρονιά. Η Αγριά αποδέσμευσε με τους Σκαμαγκα Σταμάτη, Λουκιδη Άγγελο και Κουρατιδη Τάσο, άλλαξε προπονητή, με τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη να δίνει τη σκυτάλη στον Γιώργο Κοσμάτο, ενώ η Ανόρθωση φιλοδοξεί να αποδείξει ότι αποτελεί μία ανερχόμενη δύναμη στο χώρο του μπάσκετ της Μαγνησίας και όχι μόνο.

Πλέον, τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με Αγριά bc και Ανόρθωση να εμπλέκονται σε σενάρια απόκτησης παικτών. Η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη φέρεται να έχει κάνει επαφές κι έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση των Γκοντόπουλου, Σιμάκη και Αγκρή, οι οποίοι την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Εάν τελικά οι τρεις αυτές περιπτώσεις για την Ανόρθωση ευοδωθούν, θα σημαίνει σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ της και σίγουρα θα στείλει ένα μήνυμα στους αντιπάλους της ότι δεν θα είναι ένα …χαμηλό εμπόδιο, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Επιπροσθέτως, ακόμα ένα μεταγραφικό σενάριο που αφορά παίκτη που πέρυσι βρίσκονταν στον Ολυμπιακό Βόλου, είναι ότι ο Γιώργος Παρασκευάς αποτελεί “μήλον της έριδος” για Ανόρθωση και Αγριά. Την ίδια στιγμή οι “ερυθρόλευκοι” του Βόλου επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και για την επόμενη σεζόν, μιας και ο έμπειρος σέντερ αποτέλεσε, αν όχι τον καλύτερο, σίγουρα έναν από τους καλύτερους παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο Γιώργος Βλιώρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.