Παίρνει ανάσες και βαθμούς ο Θησέας Αγριάς

Μετά την απόσυρση του Αετού Μακρυχωρίου

Μπορεί σήμερα Τετάρτη να είχε στο πρόγραμμά του επίσημο παιχνίδι ο Θησέας Αγριάς, αντιμετωπίζοντας τον Τοξότη για το κύπελλο της ΕΠΣΘ, αλλά την ερχόμενη Κυριακή όχι μόνο ξεκουράζεται αλλά και παίρνει τρεις βαθμούς άνευ αγώνος!

Στο πρόγραμμα της ερχόμενης Κυριακής ο Θησέας καλείται να αντιμετωπίσει για τη Γ’ Εθνική τον Αετό Μακρυχωρίου Λάρισας, ωστόσο η αντίπαλη ομάδα έχει ήδη αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Οπότε, ενώ έκανε τη ζημιά στη Δήμητρα Ευξεινούπολης (2-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος) δεν πρόλαβε να αντιμετωπίσει τον Θησέα, οπότε το σύνολο του Κώστα Σταματίου ανασυντάσσει δυνάμεις και προετοιμάζεται για τις επόμενες αποστολές.

«Είμαστε αρκετά καλά σε γενικές γραμμές, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι» σχολιάζει στο «Magnesiasports» ο Κώστας Σταματίου, με τον τεχνικό του Θησέα παράλληλα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού δεν καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο κάποιους και ειδικά αυτούς που δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής αρκετό και ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής θα τους δει σε δράση το ερχόμενο Σάββατο, καθώς έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στο «Παντελής Μαγουλάς» με αντίπαλο την Κ19 της Νίκης Βόλου.

Άλλωστε, στην 6η αγωνιστική, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, ο Θησέας Αγριάς θα έχει δύσκολο έργο, καθώς υποδέχεται τον Αμβρυσσέα Διστόμου που είναι σχετικά ψηλά στη βαθμολογία και παραμένει έως τώρα κοντά βαθμολογικά στο σύνολο του Κώστα Σταματίου. Το πρόγραμμα συνεχίζεται με δυσκολίες, αφού στη συνέχεια ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Υπάτου και η εντός έδρας με τον Ηρακλή Λάρισας, ομάδες αμφότερες φιλόδοξες στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.