Παίρνει ανάσες ο Ολυμπιακός Βόλου

Δεν έχουν κυλήσει καλά τα πράγματα μέχρι στιγμής για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να χρειάζονται νίκες για να μπορούν να ελπίζουν βάσιμα σε παραμονή στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, από Ίκαρους Τρικάλων εκτός και ΓΑΣ Μελίκη εντός, ενώ πλέον ανασυντάσσονται με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος καθώς ακολουθούν στο πρόγραμμα εξίσου δύσκολες αναμετρήσεις.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 8 Μαρτίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΑΓΣ Ιωαννίνων που έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό Βόλου (23 έναντι 21), και πρόκειται για μία ομάδα με όμοιους στόχους. Από την άλλη, στη συνέχεια ακολουθεί το ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου και μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Φλώρινας.

Το πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες δεν θα έχει κάτι παραπάνω πέρα από απλές προπονήσεις, προκειμένου οι παίκτες να πάρουν ανάσες μετά από τις δύσκολες αποστολές που είχαν αλλά και ενόψει αυτών που ακολουθούν. Παράλληλα οι απόντες παραμένουν οι ίδιοι, με τους Χροναίο, Καραμήτσο και Αγγελοκωστόπουλο να μην υπολογίζονται από τον Γιώργο Βλιώρα, ενώ όπως είναι γνωστό ο δεύτερος χάνει τη χρονιά λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του στο χέρι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.