Παίρνει άνοδο ο Μακεδονικός

Τα νέα σενάρια για τη Γ Εθνική

Μια συμβιβαστική λύση, επικυρώνοντας τη βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2, με τον Μακεδονικό να προβιβάζεται κανονικά έρχεται στο προσκήνιο.

Ωστόσο, αποφασίστηκε και η παραμονή της Λευκίμμης στη Γ’ Εθνική, με τον παράλληλο υποβιβασμό του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας στα τοπικά.

Όσον αφορά για την Κοζάνη και το αν θα προβιβαστεί κι αυτή στη Super League 2, θα αποφασιστεί την ερχόμενη εβδομάδα, σε νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Με την επικύρωση της βαθμολογίας των μπαράζ, τίθεται το θέμα του τι θα συμβεί με τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος τερμάτισε σε θέση προβιβασμού, ωστόσο υπάρχει η καταδικαστική γι’ αυτόν απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο, αναφορικά με το θέμα του Μητρώου.

Απόφαση γι’ αυτό δεν ελήφθη και στη συνεδρίαση της ερχόμενης εβδομάδας θα αποφασιστεί τελικά πόσες και ποιες ομάδες της Γ’ Εθνικής θα πάρουν το εισιτήριο για τη Super League 2. Είτε θα προβιβαστούν οι τέσσερις ομάδες μέσω των μπαράζ, δηλαδή Παναχαϊκή, Προοδευτική, Μακεδονικός, Ηλιούπολη, με την τελευταία να ανεβαίνει ως η 5η, αντί του Αγροτικού Αστέρα, ή θα προβιβαστούν οκτώ ομάδες, οι Παναχαϊκή, Προοδευτική, Μακεδονικός, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ, Ηρακλής Λάρισας, Πανδραμαϊκός και Κοζάνη.

Sportrikala.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.