Παίρνει Ξενιτίδη και κρατά Λόλα και Σαριμπαλίδη η Νίκη Βόλου

Ο Φώτης Ξενιτίδης
Αρχίζει και πάλι η προσπάθεια στη Β' Εθνική

Φτιαγμένη για να κάνει πολλά και σημαντικά στη Β’ Εθνική ήταν την τελευταία αγωνιστική περίοδο η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ωστόσο και πάλι την πρόλαβε ο κορωνοϊός. Η δεύτερη καραντίνα έκοψε την αρχή μίας δυνατής προσπάθειας, ωστόσο η Διοικούσα Επιτροπή μοιάζει αποφασισμένη να τη συνεχίσει και την περίοδο 2021-22…

Ήδη λοιπόν οι «κυανόλευκοι» έχουν μπει σε ρυθμούς διαμόρφωσης του ρόστερ και ήδη δύο παίκτες έχουν δώσει τα χέρια μαζί τους, προκειμένου να συνεχίσουν να προσφέρουν πολλά εντός παρκέ. Ο λόγος για τον Λαρισαίο Κώστα Σαριμπαλίδη, που από τη θέση του πλέι μέικερ θα παραμείνει για τρίτη αγωνιστική περίοδο στη Νίκη Βόλου, με μεγάλη εμπειρία από την Α2 έως και τη Γ’ Εθνική. Τις ίδιες παραστάσεις άλλωστε έχει και ο Λαρισαίος σέντερ Δημήτρης Λόλας, που εντάχθηκε την τελευταία αγωνιστική περίοδο στην ομάδα, αλλά εξαιτίας του κορωνοϊού δεν πρόλαβε να ξεδιπλώσει πλήρως τις αγωνιστικές δυνατότητές του, οπότε θα παραμείνει κι αυτός στη διάθεση των Γιώργου Κοσμάτου και Ανδρέα Μαύρου.

Ωστόσο πέρα από τις ανανεώσεις υπάρχει ήδη και συμφωνία για μία μεταγραφή. Πριν λίγες ημέρες αναφέραμε στο ρεπορτάζ της Νίκης, ότι υπάρχει ενδιαφέρον για 22χρονο δίμετρο φόργουρντ, με εμπειρία και από την Α2 Εθνική. Το ενδισφέρον «φούντωσε» και μετουσιώθηκε σε συμφωνία, οπότε ο Φώτης Ξενιτίδης αποτελεί πλέον μέλος της Νίκης Βόλου.

Έχοντας περάσει αρκετά χρόνια από μικρή ηλικία στην ομάδα του ΣΑΑΚ Ανατόλια, ο Ξενιτίδης πρόλαβε να πάρει μεταγραφή την περίοδο 2020-21 στην ομάδα της Λευκάδας, αλλά κάπου εκεί ήρθε η καραντίνα για να διακόψει την προσπάθεια, που είχε ξεκινήσει και πάλι στη Β’ Εθνική. Οπότε θα τη συνεχίσει αλλά στη Νίκη Βόλου αυτήν τη φορά. Άλλωστε είναι ένας παίκτης τον οποίο ΔΕ και τεχνικό επιτελείο πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει μία καλή χρονιά, αγωνίζομενος σε πλήρεις και έντονους ρυθμούς.

Από την άλλη, ο Αποστόλης Κωστούλας δύσκολα θα συνεχίσει στους «κυανόλευκους», και ήδη η ΔΕ της Νίκης Βόλου ετοιμάζεται να προχωρήσει σε συμφωνία με παίκτη που αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και έπεται συνέχεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.