Πάλεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα, 1-1 με τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέσπασε την ισοπαλία (1-1) από τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες» για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος. Ωστόσο, οι Πειραιώτες διατηρούν το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης λόγω του εκτός έδρας γκολ που σημείωσαν.

Το σκορ άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο με πέναλτι ο Εραμούσπε, ενώ ισοφάρισε ο Αχμέντ Χασάν με τρομερό γκολ στην επανάληψη.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, από σέντρα του Πίρσμαν και σουτ του Φάμπρι Κάστρο, ο Μπα σταμάτησε την πορεία της μπάλας. Ο Λετονός διαιτητής Αντρίς Τρεϊμάνις, αφού ήλεγξε τη φάση στο μόνιτορ (on field review) έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Εραμούσπε ανέλαβε την εκτέλεση στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων κι έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία των δικτύων του Σα -έμεινε στο κέντρο της εστίας του- κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη, στο 73’, μετά από συνεχόμενα «γεμίσματα» προς την περιοχή του Λοντίγκιν, ο Φορτούνης έβγαλε σέντρα προς τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος έπιασε ένα εντυπωσιακό γυριστό, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Ολυμπιακό.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Κάστρο, Παμλίδης (87’ Μπρένερ), Καρτάλης (90’+3′ Λιάσος), Ελευθεριάδης (81’ Πανουργιάς), Μιλιτσεάνου (81’ Κάργας).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος (46’ Χολέμπας), Λαλά (46’ Ανδρούτσος), Καμαρά (69’ Εμβιλά), Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ (61’ Μασούρας), Φορτούνης, Μπρούμα (69’ Ελ Αραμπί), Χασάν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.