Παλεύει για τη βαθμολογική διαφορά η Νίκη

Ενώ ο ΠΑΟΚ Β' θέλει ν’ αποφύγει τα πλέι άουτ

Έχοντας δύο συνεχόμενες ήττες από Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΛ και έχοντας μείνει στην ισοπαλία πιο πριν με τον Μακεδονικό, η Νίκη δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση, και ελπίζει ότι θα μπορέσει κάτι να κάνει στην τελευταία αγωνιστική, την ερχόμενη Δευτέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’.

Η Νίκη είναι 14 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη ΑΕΛ, κάτι που σημαίνει ότι στα πλέι οφ αυτή η διαφορά θα μειωθεί στους επτά. Βέβαια, αυτή η διαφορά θα μπορούσε να είναι πολύ μικρότερη και στην καλύτερη περίπτωση (αν νικήσει τον ΠΑΟΚ Β’ και η ΑΕΛ ηττηθεί από τον Απόλλωνα Πόντου) θα πάει στους έξι…

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο ΠΑΟΚ Β’ δείχνει να έχει μεγαλύτερο κίνητρο στην αναμέτρηση αφού θέλει ν’ αποφύγει τη διαδικασία των πλέι άουτ, και υπάρχει σενάριο που τον φέρνει στα πλέι οφ αν επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα, οι ομάδες Β’ δεν μπορούν να προβιβαστούν, αλλά από φέτος υποβιβάζονται κανονικά. Αυτήν τη στιγμή ο ΠΑΟΚ Β’ βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, τρεις πίσω από τον Μακεδονικό που κατέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή την τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Για να τον ξεπεράσει, ο ΠΑΟΚ Β’ θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να επικρατήσει της Νίκης Βόλου, και την ίδια ώρα η ΑΕΚ Β’, που έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στην πεντάδα, να κερδίσει τον Μακεδονικό.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.