Πάλι χωρίς Αγιασιώτη και Δημητριάδη στη Νεοκαισάρεια ο Θησέας

Οι Αγιασιώτης και Δημητριάδης

Να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο του, την παραμονή του στην κατηγορία, επιθυμεί ο Θησέας Αγριάς που αντιμετωπίζει στη Νεοκαισάρεια την Κυριακή τον τοπικό Αχιλλέα, για την 20η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη προέρχεται από μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Φωκικό την περασμένη Κυριακή στην Αγριά και θέλει να επεκτείνει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων της κόντρα στους συνδιεκδικητές της σωτηρίας, προκειμένου να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την εκπλήρωση του αγωνιστικού της σκοπού. Απέναντί της θα βρεθεί ο Αχιλλέας, που βρίσκεται στην 11η θέση με 20 βαθμούς, έχοντας συλλέξει τους 15 από αυτούς στο γήπεδό της. Πρόκειται για μία ομάδα υπολογίσιμη στην έδρα της, η οποία επιθυμεί να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τη δύναμή της, όταν αγωνίζεται στο Νομό Πιερίας, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής.

Εκτός αγωνιστικών πλάνων, ενόψει Κυριακής, είναι ο Δημητριάδης, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν και είχε λείψει και στο προηγούμενο ματς. Ο ποδοσφαιριστής θα χειρουργηθεί το συντομότερο δυνατόν και θα ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία του, προκειμένου να είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά με τη νέα σεζόν. Ο Λάκης Μπακάλης αναπλήρωσε το κενό του, στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, στη θέση του δεξιού μπακ-χαφ στον σχηματισμό 3-4-2-1 με τον Μπόρα, ενώ στη θέση του δεξιού στόπερ χρησιμοποιήθηκε ο Γαλανόπουλος. Στην πορεία του παιχνιδιού, ο Γαλανόπουλος αντικαταστάθηκε από τον Φραγκογιάννη, με τον δεύτερο να πηγαίνει στο δεξί άκρο και τον Μπόρα να επιστρέφει στη φυσική του θέση στα στόπερ. Το τεχνικό τιμ της ομάδας της Αγριάς έχει κατασταλάξει, πάνω-κάτω, λοιπόν, στο ποιες είναι οι επιλογές του, προκειμένου να καλυφθεί το κενό. Παράλληλα, απών θα είναι και ο Αγιασιώτης που είναι στρατευμένος και απουσίασε και με τον Φωκικό.

Η προετοιμασία του Θησέα ολοκληρώνεται το Σάββατο, με προπόνηση σε πιο ήπιους ρυθμούς, η οποία θα περιλαμβάνει περισσότερη τακτική και χαλάρωμα. Η ομάδα θα φύγει για τη Νεοκαισάρεια το πρωί της Κυριακής. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα τη διευθύνει o Στυλιανός από τα Τρίκαλα. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο ο Θησέας είχε επικρατήσει με 2-0 με τέρματα των Κοτζαθανάση και Βλάχου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.