Πάλι χωρίς γκολ η Νίκη, 0-0 στο Αιγάλεω

Για ένα ακόμη παιχνίδι η Νίκη Βόλου δεν μπόρεσε να πάρει τρεις βαθμούς, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους στον αγώνα με το Αιγάλεω εκτός έδρας, και ν’ αρκείται στο να προσθέσει έναν τουλάχιστον βαθμό στη συλλογή της.

Χωρίς αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ο Στάικος Βεργέτης στο παιχνίδι με την Επισκοπή, η Νίκη ξεκίνησε καλά και έδειξε επιθετικές διαθέσεις στο πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης, με ένα σουτ του Κρουθ να στέλνει την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ το Αιγάλεω απάντησε στο 30’, με τον Μπαρμπαρούση να επιχειρεί το ίδιο και η κατάληξη να είναι ανάλογη.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες πάλευαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη για την καθεμία εστία, με τον Μέτσε με κεφαλιά να απειλεί στο 33’ και τον Σικαλιά να μπλοκάρει. Από εκεί και πέρα, γκολ δεν ήρθε για καμία από τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να βρεθούν στα αποδυτήρια με το 0-0 να παραμένει.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς πιο ενδιαφέρον, και ειδικά από το 70’ και μετά το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό και με ευκαιρίες, ιδίως από πλευράς Νίκης Βόλου, που θα μπορούσε να σκοράρει σε 2-3 περιπτώσεις.

Για την ακρίβεια, στο 74’ ο Κρουθ έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από σέντρα του Πολίμου από δεξιά και έκανε την κεφαλιά-«ψαράκι» ενώ ο Σικαλιάς δεν έδειχνε έτοιμος ν’ αντιδράσει. Ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ, με τη Νίκη να χάνει μία σπουδαία ευκαιρία.

Στη συνέχεια, στο 79’ και μετά εκτέλεση κόρνερ, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχωνν διέκοψε την προσπάθεια του Γκονζάλες με αποτέλεσμα να διώξει και πάλι την μπάλα, μετά την εκτέλεση φάουλ του Κρουθ. Κεφαλιά είχε στο 83ο προς 84ο λεπτό και ο Τσιμπούκας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κρουθ, όπως και πάλι ο Σικαλιάς μπλόκαρε.

Από την άλλη, το Αιγάλεω με τον Γουέρε έγινε ιδιαίτερα απειλητικό στο 88’, με τον παίκτη των γηπεδούχων να κερδίζει το φάουλ, αλλά στη συνέχεια δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό αφού προ το Μπαρμπαρούση έδιωξε ο Αλιατίδης.  Λίγο αργότερα, από εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγκίρη ο Αργύρης έδιωξε την μπάλα από την περιοχή της Νίκης, ενώ

Κάρτες:

Κίτρινες: 85’ Παπανικόλας/36’ Τζοβάρας, 39’ Μπόσιο, 63’ Κρουθ, 89’ Αλιατίδης.

Aιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος (66′ Τσίτσαρης), Βλάχος, Μαχαίρας, Σταματάκης (57′ Γουερέ), Μπαρμπαρούσης, Χαντί, Τσιλιγκίρης.

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Περιστερίδης, Πολίμος (66’ Σαλαμούρας), Καλουτσικίδης (68’ Πέτσης), Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Μπόσιο, Μέτσε, Γκαρσία (46’ Αργύρης), Κρουθ, Τζοβάρας (46’ Γκονζάλες), Ροχάνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.