Πάλι ισοπαλία για τον Αλμυρό, 0-0 με τα Σέλλανα

Μπορεί ο ΓΣ Αλμυρού να είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και έτσι αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων, μετά το τελικό 0-0.

Ο ΓΣ Αλμυρού ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο πρώτο λεπτό ο Ηλιόπουλος πλάσαρε για να διώξει ο Καλφούντζος πάνω στη γραμμή της εστίας. Παράλληλα, στο 26’ ο Δερμιτζάκης έβγαλε τη σέντρα και ο Ζαφειρίδης από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γαρυφαλλόπουλος δεν κατάφερε κι αυτός να παραβιάσει την αντίπαλη εστία με σουτ στην κίνηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου πίεσε περισσότερο και μάλιστα στο 75΄ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Βουρδάκη εντός της αντίπαλης περιοχής, αλλά δεν πήρε κάτι. Ακόμη και στα τελευταία λεπτά, ο Αλμυρός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και μία φλύαρη υπεροχή, με τον ΑΟ Σελλάνων να κρατά το μηδέν στην άμυνα και να στερεί δύο υπερπολύτιμους βαθμούς από τους γηπεδούχους.

ΓΣ Αλμυρού: Λέτσο, Λάμπος (64′ λ. τρ. Στογιαννίδης), Αγγελής, Χολέβας, Κυριάκος, Ζαφειρίδης, Βουρδάκης, Αγιασιώτης, Ηλιόπουλος (7′ λ.τρ. Γαρυφαλλόπουλος), Δερμιτζάκης, Βαγενάς (77′ Καναβός).

ΑΟ Σελλάνων: Σταυράκης, Μπαλντάς (51′ Μετούσι), Καλφούντζος (81′ Καστελάνος), Κοντός, Τζέκος, Αρχοντής, Μπακρατσάς (77′ λ.τρ. Τζάγκας), Χάιδιαρης, Τζουμάκης, Μπιτέλης, Τζάνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.