Παλικαρίσιο τρίποντο για τη Δήμητρα, 1-0 τον Αμβρυσσέα (φωτορεπορτάζ)

Με την κεφαλιά του Καρρά στο 82ο λεπτό να βρίσκει στόχο, μετά από σέντρα του Βουρδάκη από τα αριστερά, η Δήμητρα πήρε το πρώτο τρίποντο του πρωταθλήματος και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια κατέκτησε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν αντίπαλο που αναμένεται να κυνηγήσουν τους ίδιους στόχους.
Στο πρώτο ημίχρονο, η Δήμητρα μπήκε μουδιασμένα για το πρώτο τέταρτο, με τον Αμβρυσσέα να απειλεί στο 4ο λεπτό με το σουτ του Γεωργοσόπουλου, να περνάει δίπλα από το δεξί «γάμα» της εστίας του Σταυράκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αλμπάνης από δεξιά μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο σώμα του κίπερ της Δήμητρας, και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών παιχνιδιού, ο ιδιαίτερα κεφάτος Βουρδάκης από τα αριστερά, έγινε κάτοχος της μπάλας, συνέκλινε προς τα μέσα, έπιασε ένα δυνατό σουτ, με τον Καπετάνο να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει -δύσκολα- σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μία καλή στιγμή με τον Σιώβα να κάνει ωραία ενέργεια από τα δεξιά και από πλάγια θέση, έπιασε ένα σουτ, αλλά και πάλι ο Καπετάνος απομάκρυνε τον κίνδυνο.
Στο 35ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έγιναν ξανά απειλητικοί, με τον Βγένα να κάνει ωραία κάθετη πάσα ανάμεσα από τα στόπερ της Δήμητρας, ο Δήμου έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, έκανε το πλασέ προ του Σταυράκη που είχε κάνει έξοδο, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας.
Τρία λεπτά αργότερα ο Βουρδάκης έκανε ωραία σέντρα στο πίσω δοκάρι για τον αφύλακτο Κρανά, με τον επιθετικό της Δήμητρας να κάνει την προβολή, αλλά να μη βρίσκει τη μπάλα –όπως θα ήθελε- προ του Καπετάνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να πάρουν το υπερπολύτιμο τρίποντο με την ωραία συνεργασία των Βουρδάκη και Καρρά να φέρνει αποτέλεσμα και τους πράσινους να πανηγυρίζουν δίκαια.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Δήμητρα: Σταυράκης, Φαράντος, Καμπέρης, Στεφανής, Γαλανόπουλος, Θωμαΐδης, Καρράς, Κρανάς, Αναστασίου, Βουρδάκης, Σιώβας.

Αμβρυσσέας Δ.: Καπετάνος, Αντωνόπουλος, Πούλος, Ιωάννου, Χ. Κυπραίος, Βλάχος, Μπαλτάς, Βγένας, Γεωργοσόπουλος, Αλμπάνης, Δήμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.