Παναιτωλικός: Η «ακτινογραφία» του αντιπάλου της Νίκης στο κύπελλο Ελλάδας

Μπορεί να πρόκειται για ομάδα Super League, και γενικότερα από τις μικρομεσαίες ΠΑΕ που έχουν ένα προφίλ οργάνωσης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η Νίκη Βόλου θα πρέπει να φοβάται τον Παναιτωλικό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για το κύπελλο Ελλάδας, αλλά μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις ό,τι της αναλογεί αν παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό της πρόσωπο.

Κοιτώντας τον αντίπαλο, στο δυναμικό του Παναιτωλικού φυσικά ξεχωρίζει η παρουσία του Έλντερ Μπαρμπόσα, ενώ και οι διεθνείς με Καναδά και Ονδούρα αντίστοιχα Ντέρεκ Κορνίλιους και Ντέιμπι Φλόρες.

Γενικότερα, ως ομάδα Super League έχει αρκετούς ξένους, ενώ από Έλληνες ξεχωρίζουν οι Νίκος Καρέλης, Διαμαντής Χουχούμης, Νίκος Βέργος και Νίκος Μελίσσας. Όλοι αυτοί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου.

Βέβαια, η ομάδα του Αγρινίου έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα από πολλούς τραυματισμούς, με κάμποσους παίκτες να απουσιάζουν σίγουρα τουλάχιστον από το πρώτο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, ενώ εσχάτως έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις τάξεις της ομάδας και κρούσματα κορωνοϊού.

Mέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Super League είναι στη 13η θέση με πέντε μόλις βαθμούς σε 9 αγώνες. Έχει σημειώσει μόλις μία νίκη (εκτός έδρας 1-2 επί του Ατρόμητου) και έχει πάρει και δύο ισοπαλίες, έχοντας παράλληλα γνωρίσει έξι ήττες. Στη 10η αγωνιστική τέλος, ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης την ερχόμενη Κυριακή στις 17:15 στο Αγρίνιο.

Στο κύπελλο, συμμετείχε μόλις στην 5η φάση, όπου και επικράτησε 1-2 στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.