Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι ανακοίνωσε Ζαγαρίτη στην Πάρμα!

«Βόμβα» έριξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, μιλώντας στη Nova αφού έκανε γνωστό πως ο Βασίλης Ζαγαρίτης συμφώνησε με την Πάρμα και δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού» όταν ρωτήθηκε για το αν ισχύει η είδηση της αποχώρησης του 19χρονου μπακ:

«Δυστυχώς ναι. Η είδηση είναι ότι έφυγε ο Ζαγαρίτης και αυτό με θλίβει. Έψαξα να δω πως θα μπορούσα να τον προωθήσω, αλλά εκείνος επέλεξε έναν άλλο δρόμο. Σέβομαι την επιλογή του Ζαγαρίτη χωρίς να είμαι σύμφωνος εγώ με την επιλογή αυτή. Κατανοώ ότι ο παίκτης θέλει να υπερασπιστεί το άμεσο συμφέρον του. Εμείς είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του συλλόγου. Η επιλογή του Ζαγαρίτη δεν συνάδει με την επιλογή του συλλόγου. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και κάθε καλό, αλλά δεν είμαστε σύμφωνοι με αυτή την απόφαση. Προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες που θα έχουν μεγαλύτερη δυναμική και επειδή η Ακρόπολη είναι κλειστή και δεν έρχονται όλοι εδώ. »

Για το αν είναι σίγουρο: «Μόλις τελείωσα την προπόνηση, αλλά νομίζω ότι τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός του έκανε προσφορά αλλά εκείνος βρήκε κάτι άλλο. Από κει και πέρα τα συμφέροντα μας πλέον χωρίζουν και βρίσκομαι εδώ για να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του συλλόγου».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.