Παναθηναϊκός: Θέλει αντίδραση κόντρα στην Αρμάνι

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Βιλερμπάν θέλει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και να πάρει τη 2η νίκη του στη Euroleague μετά από εκείνη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο του Μεσίνα στο ΟΑΚΑ (21:30) και ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και το 2/2 στην έδρα της φέτος.

Οι… πράσινοι θα αναγκαστούν να παίξουν κόντρα στους Ιταλούς χωρίς τον Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση και δεν μπόρεσε να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση.

Ούτε η Αρμάνι έρχεται πάνοπλη στο ΟΑΚΑ.

Στους τραυματίες Νέντοβιτς και Γκουντάτις που δεν έχουν κάνει το ντεμπούτο τους μέσα στη σεζόν προστέθηκε και ο Σέλβιν Μακ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε στη media day ενόψει του ματς πως δεν διαβάζει τι γράφουν τα social media και τον τον απασχολεί.

Από την πλευρά του ο Ντίνος Μήτογλου στάθηκε στον Λουίς Σκόλα, ενώ ο Ουέσλι Τζόνσον έδειξε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για αντίδραση.

Στον αντίποδα ο Μεσίνα τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με βαθύ ρόστερ, που αγωνίζεται με μεγάλη ενέργεια. Σίγουρα, ο Νικ Καλάθης και η παρουσία του θα αποτελέσουν ένα… τεστ για την άμυνά μας στο pick n’ roll. Συνοχή, άμυνα και έλεγχος των ριμπάουντ πρόκειται να είναι κομβικά, ώστε να έχουμε μία ευκαιρία να νικήσουμε σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι σε μία σπουδαία και καλά προπονημένη ομάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.